Magbolt
Cannabis Seeds

Twitter

Share

Link

Link
Cannabis Kultusz

JukeBox
JukeBox

Status

Smoked

Clear

Kender Fórum
Pontos idő: 2010.09.06. 15:42

Hozzászólás a témához  [ 99 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
 Klónozás 
Szerző Üzenet
Smoker
Smoker

Kiosztott: 1
Kapott: 0
Új hozzászólás Re: Klónozás
Segítséget kérnék Józsibácsi!
Klónozásra kényszerülök majd,mert elvitte a növényeket az eső 9-ből
2 marad meg 100% a többinek nem sok jövőt jósolok.
Remélem lesz egy leányzó. :-ss
Na a kérdés,hogy a klónok milyen magasak lesznek ha pl júliusban veszem le őket és kigyökereznek. Satorim van okt második felében érik.
Azért kérdezem mert nem láttam még olyan növényt ami klónozva lett szaporítva. Hozamra elég jól terem a satori ezért érdekelne többek között hogy mennyit lehet ilyen körülmények között learatni. És ehez mérten szednék klónokat,mert ha egy így is lehoz 100-150-et akkor nyilván nem veszek le sokat elég lenne a 4-5 klón is.
Köszi a helpet!!!
Jah még valami olvastam a dologról és azt szeretném kérdezni még hogy ha nem használok búrát meg mindenféle okosságot akkor úgy is müködik? Én arra gondolok,hogy a levett klónokat beledugom nedves földbe a másik verzió egy pohár víz melyikkel járok jobban? Félárnyékos hely vagy inkább napos, vagy szoba?
Nah ennyi bocs ha hosszú voltam :)

2010.06.06. 13:38

Ingyen Poker

Józsibácsi

Kiosztott: 34
Kapott: 157
Nem feltétlen én vagyok a legtapasztaltabb válaszadó és szakértő a témában, de azért megpróbálok segíteni.

A Satori jó gyökereztető körülmények között kb. 1-2 hét alatt legyökerezik, utána, ha elég erős a gyökér és elég jó a föld (és a gyökere se ég meg a túl tömény táp miatt) eszetlen növekedési tempót diktál. Hogy mennyit képes lehozni, az túl sok dologtól függ, közelítő becslésbe se mennék bele. Majd megmondja az, akinek személyes tapasztalata van ezzel a fajtával.

A lefedés legalább gyökéreresztésig erősen ajánlott, hogy ne párologtasson feleslegesen. A talajt érdemes 25°C körül tartani, de 30°C fölé ne menjen. Tapasztalat szerint itt gyorsabban ereszt gyökeret, mint hidegebb földben. Hogy ki hogy klónoz, az részben ízlés és gyakorlat kérdése, van, akinek a vízben gyökereztetés jön be, van, aki ledugja bármilyen földbe és legyökerezik, van, aki a grodanra, vagy a jiffyre esküszik, én maradok a kókusz-perlitnél. A cél mindnél ugyan az: gyökeret a klónra.

A többi kérdésre meg a topik átolvasása választ fog adni.

2010.06.07. 17:05
Smoker
Smoker

Kiosztott: 1
Kapott: 0
Köszi Józsibácsi.

2010.06.07. 18:45
HeavyGrower
HeavyGrower

Kiosztott: 3
Kapott: 8
Mini Bubbler klónozó

Ha a legolcsóbb és leghatékonyabb klónozást akarod használni nincs szükség se gyökereztető hormonra és nagyon jó közegre ezek árának töredékéből össze lehet rakni egy minihydrot ami erre tökéletes gondoltam leírom hátha valakit érdekel. Vágástól körülbelül 10 napos átültetési idővel rendelkezik 99,9%-os hatékonysággal működik hormonok nélkül. ;)

Elsétálsz a legközelebbi állatkereskedésbe ahol árulnak halakat is és kérsz:
-1db levegő pumpa olcsóbb (1200,- körül)
-1db porlasztó kő vagy hajlékony vagy a legkisebb (100,- körül)
-egy kevés cső 60,-/m körül

Fogsz egy neked megfelelő tartályt jelen esetben egy 2 literes flakon alja és bevezetni a levegőztetőt és pár lyukba bele illeszteni felülről a frissen vágott klónt. (Persze fel is kell tölteni vízzel erre jó a csapvíz is.) Alufóliával vagy valami mással letakarni az oldalát a tartálynak a fény miatt. 24 órában menjen a pumpa (szinte hangtalan) pár wattos fényt fölé tenni és kész is akár egy lyukba is lehet rakni 4-5 klónt (vagy bármennyit) tehát nem kell hozzá hatalmas hely még komolyabb mennyiség esetén se tehát ez a felállás kiszolgál bárkit. Sok sikert hozzá ;)

Ui.: Nem kell rá búra se. :)

"Medicus curat, natura sanat."

2010.06.17. 07:43
Grower
Grower

Kiosztott: 12
Kapott: 9
GerillaLady írta:
Mini Bubbler klónozó

Ha a legolcsóbb és leghatékonyabb klónozást akarod használni nincs szükség se gyökereztető hormonra és nagyon jó közegre ezek árának töredékéből össze lehet rakni egy minihydrot ami erre tökéletes gondoltam leírom hátha valakit érdekel. Vágástól körülbelül 10 napos átültetési idővel rendelkezik 99,9%-os hatékonysággal működik hormonok nélkül. ;)

Elsétálsz a legközelebbi állatkereskedésbe ahol árulnak halakat is és kérsz:
-1db levegő pumpa olcsóbb (1200,- körül)
-1db porlasztó kő vagy hajlékony vagy a legkisebb (100,- körül)
-egy kevés cső 60,-/m körül

Fogsz egy neked megfelelő tartályt jelen esetben egy 2 literes flakon alja és bevezetni a levegőztetőt és pár lyukba bele illeszteni felülről a frissen vágott klónt. (Persze fel is kell tölteni vízzel erre jó a csapvíz is.) Alufóliával vagy valami mással letakarni az oldalát a tartálynak a fény miatt. 24 órában menjen a pumpa (szinte hangtalan) pár wattos fényt fölé tenni és kész is akár egy lyukba is lehet rakni 4-5 klónt (vagy bármennyit) tehát nem kell hozzá hatalmas hely még komolyabb mennyiség esetén se tehát ez a felállás kiszolgál bárkit. Sok sikert hozzá ;)

Ui.: Nem kell rá búra se. :)

Ez egesz jo kis iras de ilusztralhatnad egy par keppel, mert igy eleg szaraz es a userek tobbsege vizualis :D

2010.06.17. 08:15
> HeavyGrower <
> HeavyGrower <

Kiosztott: 41
Kapott: 22
Gondolkodtam, hogy hol tegyem fel a kérdést. A Sürgősségiben nem akartam új topikot nyitni (meg nem is sürgős), az Offtopikot meg nem biztos, hogy sűrűn látogatják, szóval kérdezek itt, mert többé-kevésbé idevág:

Szóval, egy ismerősöm a nem túl távoli jövőben át fog utazni M.o.-ra, én pedig ezt kihasználva szeretnék vele hozatni egy adag Incit 2-t.
Pontosan Szegedre fog ellátogatni, és szeretném ha írnátok egy könnyen megközelíthető helyet, ahova nem nehéz eltalálni és persze kapható az adott termékből. Lehetőleg ne Growshop legyen, mert nem akarom, hogy levágja mire kell. Jó egy sima mezei gazdabolt, csak biztos legyen ott Incit 2.

Az pedig még jobb volna, ha az adott helyen kókusztéglát is árulnának, akkor egyúttal azt is hozhatna :D

Még egy pár kérdés az Incit 2-ről:

Hány forint?
Mekkora kiszerelésben van?
Meddig áll el? (gondolom pár évig biztos)

Előre is kösz!

2010.07.31. 07:12
> HeavyGrower <
> HeavyGrower <

Kiosztott: 60
Kapott: 107
Incit 2

630,- forint / 50 g.

Kezelés, tárolás: Eredeti zárt csomagolásban, száraz, hűvös helyen tárolható 2 évig. A szer a gyökérserkentő hatását korlátlan ideig megőrzi.

Völgyzugoly Growshop
Cim: 6722 Szeged, Hajnóczy u. 10.
Tel.: 0620-940-5141
Nyitva : H-P 10-17ig Sz. : 10-13ig

Megközelítés: http://maps.google.hu/maps?hl=hu&rlz=1G ... CBcQ8gEwAA

(igaz ez growshop, de legalább biztosan van kókusztégla is)

2010.07.31. 07:24

sultan, köszönik : malacz
> HeavyGrower <
> HeavyGrower <

Ja, ennek már lementettem egyszer a címét, asszem akkor is Te javasoltad valakinek egy másik topikban.
Bár nem láttam még élőben, belülről grow shopot, de gondolom könnyen levágható, hogy mire is specializálódott egy ilyen üzlet, vagy nem? Vagy mondjuk az eladó "elszólja" magát...
A gyerek meg nem tud az én kis hobbimról, ezért jobb volna egy egyszerű gazdaboltba beküldeni, gondolom van pár a városban.
Szeged nem kis város, valaki csak tud még valami okosat mondani.
Azért kösz.

2010.07.31. 09:28
> HeavyGrower <
> HeavyGrower <

Na már találtam.
A Szőregi Gazdabolt lesz a nyerő (Hősök tere 10.).

Különben innen néztem ki:

http://www.aranyoldalak.hu/kereses.jspv ... &status=no

2010.08.04. 11:06
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 99 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7