Sajnos? Jó az, nekem valami amcsi/magyar keverék lehet, valami új fajta... egyetlen gond az, hogy az á-betű az é-helyett van. És sokkal kellemesebb ha ékezettel írsz, elhiheted
_________________ The life is a mixer,where the fate the DJ, every day a new beat,where there is no playback.
ez igaz, de én is tapasztaltam mennyire képtelenségnek tűnhet átszokni rá:D ahogy az olaszok mondják: "az a baj a magyarral, hogy túl sok magánhangzó van benne... és túl sok mássalhangzó." :D
_________________ Optimizmusom alapja a páni félelem. szivjál.be!
_________________ Legyél az a korcsoport, aki a rendszernek beint, Felejtsd el az olcsó port, szívjál te is joint! Jöhet jobbos propaganda, zavargás meg über alles, Lángos mellé próba ganja, oszt mindenkiből liberál lesz.
Előre bocsájtom, hogy számomra sem ez a legfontosabb téma ezen a fórumon, de mostanában több olyan hozzászólást is olvasni volt "szerencsém", ami nélkülözi a magyar helyesírás legalapvetőbb szabályait is. Ha ékezetek nélkül írtnak azt betudom annak, hogy sokan külhonban élnek és nélkülözni kénytelenek a magyar nyelvű billentyűzetet, nekik elég nehézkes a megfelelő betűk használata. Ami viszont roppant zavaró, hogy sokan írásjeleket sem használnak és még a szavakat sem választják el. Azonkívül, hogy nehezen értelmezhető egy ilyen mondat, szerintem a fórum színvonalát is jelentősen rontja. Nem kell itt mindenkinek Kazinczynak lenni, de aki választ is vár a kérdéseire annak nem ártana érthető módon prezentálni a többiek felé mit is szeretne.
Dea zért tulkomojan ne vegye tekmert hüje vagyok
_________________ Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem. (Salvador Dali)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
Nyithatsz új témákat ebben a fórumban. Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.