Magbolt
Cannabis Seeds

Twitter

Share
Buzz

Link

Link
Cannabis Kultusz

JukeBox
JukeBox

Status

Smoked

Clear

Kender Fórum
Pontos idő: 2010.07.31. 21:13

Hozzászólás a témához  [ 52 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4
 Dealing... 
Szerző Üzenet
> HeavyGrower <
> HeavyGrower <

Kiosztott: 7
Kapott: 24
Hozzászólás az előzmény idézésével
Új hozzászólás Re: Dealing...
"bukja az elsőt a második általában korán szüretelt a harmadik szüret meg jónak mondható és onantól válik valaki Groweré szerintem"

Igyekszem majd kivétel lenni! ;) Ma összedobom a 2 fénycsapdát, meg kioperálom a ventit a régi tápomból. Jöv. héten indítok, eleget húztam...

2010.01.31. 09:23
Hozzászólás jelentése

Ingyen Poker

DEA ügynök
DEA ügynök

Kiosztott: 0
Kapott: 0
Jó neked! Már alig várom hogy végre legyen egy kis szekrénykém :(( !
Bár még most inkább csak olvasgatok tanulgatok nem akarom elsietni.
K...va jó érzés lehet a a saját zöldedet szívni és megtermelni,
már várom hogy részese legyek ennek az érzésnek.
Jah és nagyon jó ez a fórum sok mindent tanultam és tanulok.

Mindenkinek sok sikert!!! :SK2:

2010.01.31. 14:36
Hozzászólás jelentése
en szerbiaban lakok es ha atszamoljuk ak 1 g az ojan
2000 ft kerül :) :YUM:

2010.02.19. 23:57
Hozzászólás jelentése
GreenFairy írta:
"Mindenki tud barkácsolni. Osb lap csavar 3 cfl cserép föld 1 fem mag 3 hónap"

Ebben igazad van csak azt azert ne felejtsd el, hogy mindenki nem tép napiason, vagyis aki havonta elszív 1-2gr ot az nem fog termeszteni mert nem érdelki, aki meg többet szív az elöbb utobb rájön hogy mennyi pénzt költött fűre és elkezd keresgélni a neten, hogy mik is azok a spéci körülmények amik egy kender teremsztéséhez szükségesek és amikor rádöbben, hogy mennyire egyszerü bele is vág pakkos mag, meg kerül izzó is valahogyan stb de nem tervezi el nem látja a végét és áltlában bukja az elsőt a második általában korán szüretelt a harmadik szüret meg jónak mondható és onantól válik valaki Groweré szerintem.

Nos szerintem a második beltéri köröm elég jó lett, és még mindig raktározok kb. 20-25 g-t a négy hónappal ezelőtti indooros termésemből, ami kb. 40 g volt. Ja és szerencsére az első is tűrhetően sült el, persze temérdek hibával, de hát így megy ez :p szóval, a fokozatokkal kapcsolatban teljes mértékben egyet értek veled. Ez egy ilyen buli.

Egyébként a termesztés számomra azért fontos, mert jót akarok magamnak, és még akkor sem vagyok hajlandó akár csak havi pár ezer forintot is kifizetni, ha csak párszor tekerek egy hónapban.
A hangsúly azon van nálam, hogy függetlenítsem magamat a dealerektől, és a pocsék árjuktól, mert gyalázat hogy mit el nem adnak drága pénzért. Persze lehet hogy az ország más részein megfelelő ismeretséggel hozzá lehet jutni jó fajtákhoz, de többnyire akkor sem tudod hogy mit szívsz, hacsak nem kistermelő havertól veszed. Nekem ilyen nincs, én csak magamat ismerem személyesen, akinek efféle érdeklődése van. :-P
A tudatos fogyasztáshoz szerintem alapjában szükség van arra hogy megtermeld magadnak a füvedet, mert hát coffeshopok egyenlőre még nincsenek, és semelyik dealertől, meg nem tudod hogy mit ad el neked (mifelénk szerintem inkább ruderalis korcsok terméseit illetve agyontápozott többnyire csak fejfájást okozó pocsék ízű szemetet lehet venni 0,7 g körüli mennyiséget 2500 Ft-ért ami minden esetben óriási csalódás volt számomra).
Különben meg volt egy hollandiai utam, és amióta visszajöttem kis hazánkba, elegem lett abból hogy rohángáljak utána (ráadásul ilyen vacak árú után :-J ), és azt sem akarom, hogy tudják hogy szívok néhanapján. Ezért kezdtem termeszteni magamnak a mannát, meg azért is mert szerintem sokkal jobb buli mint beszerezni :D. A függetlenségért pedig meg kell harcolni. :)
A fogyasztásomon látszik, hogy igazából nem arról van szó hogy a rákattantam külföldön a THC-re, hanem rájöttem arra hogy a fű ilyen is lehet. Azóta értékelem a minőséget, ami az ízben, az illatokban, és a megfelelő hatásban nyílvánul meg. Én tudom hogy mit adtam a növényeimnek, és miként kezeltem. Szerintem ez minden utcai árút felülmúl. ;)

Peace!

2010.03.10. 20:32
Hozzászólás jelentése
KITILTVA

Én is azt hittem nem fognak feldobni hisz nem én vittem a pakkokat hanem egy haverom akit mindig be is hívtam szóval neki is megérte 1.0ák jutottak oda ahova vitte és ez még egy plusz dolog volt amiért vittek az örsre mert másoknak ezért nem ment az üzlet. Senki ne vegyen az utcán füvet mert azt se tudják az árusok mit adnak. Lehet hogy valaki csak 1-2 alkalommal szív de nem is abból élnek meg az árusok hanem azokból akik minden nap vesznek 1-2 pakkot mert nem egy ilyen járt hozzám is. Aki csak néha szív az is elültetne 5 magot kint béna szal 1 beérne és egy évre megvan neki előre meg az ismerőseinek plusz még atomjóarc is lesz mert ingyen adja mindenkinek.
Tippeket akartok hogy minimalizáljátok a kockázatot? Ne adjatok el egyesével mert nem éri meg adjatok min. 10g-t (kevés termésnél) és ne legyen akkor se 10 ügyfeled legyen max. 3 aki mindig viszi így tudhatod hogy ki köp be ha mégis arra kerül a sor. Ne tarts otthon több zöldet mint ami neked kell és az is egy pakkban legyen ami több van vagy tartsd másnál egy kis részesedésért aki nincs benne semmiben ahhoz úgyse fognak kimenni (persze ne figyeljenek le hogy minden nap viszel el onnan X-et) csak úgy. Ha mégis otthon akarod tartani akkor legyen rejtekhelyed paneloknál szokás az erkély tetejére tenni lesúlyozva ehhez nem kell tériszonyosnak lenni az biztos de oda sose fognak benézni a másik lehetőség a könyvek belseje mert csak a könyves polc mögé néznek be vagy egy hangfal belseje stb. de a rendőrök se hülyék házkutatásnál volt benne párszor élményem. Hát körülbelül ennyi. De azt ajánlom csak inkább mindenkinek hogy ne adjon el senkinek soha! Fölösleges kockázat és a természet kihasználása már pont annyira elítélem mint a fakitermelést itt annyi a különbség vagy van jogunk eladni mert mi magunk hoztuk létre és nem a természettől loptuk el de amíg büntetik nem szabad se ingyen adni se eladni mert ugyan úgy büntetik én megtanultam a saját káromon ezért ellátom magamat a betegségem miatti kezelésre és ennyi ezt is 5 tőn belül itthon mert egy elterelést mindenki kibír.

2010.03.12. 10:26
Hozzászólás jelentése
Grower
Grower

Kapott: 4
Szerencsére sosem volt kék parám, de mint sokat tapasztalt kollega én is elmondhatom, hogy ne adjon el senki senkinek soha, az a legbiztosabb. És ne is beszéljen a saját hobbiárol se... senkinek.

2010.03.12. 14:41
Hozzászólás jelentése
KITILTVA

koxos írta:
Szerencsére sosem volt kék parám, de mint sokat tapasztalt kollega én is elmondhatom, hogy ne adjon el senki senkinek soha, az a legbiztosabb. És ne is beszéljen a saját hobbiárol se... senkinek.

Hát talán az utóbbi a legnehezebb főleg egy spangli után ha össze futunk valakivel és feljön a téma...De hát az akaraterőt edzeni kell! Inkább kint edze meg az ember mint hogy bent kényszerüljön rá a max. fogvatartásom egyszerre 8 óra volt de hidjétek el azt se kívánom vissza...

2010.03.12. 22:31
Hozzászólás jelentése
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 52 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4