GreenFairy írta:
"Mindenki tud barkácsolni. Osb lap csavar 3 cfl cserép föld 1 fem mag 3 hónap"
Ebben igazad van csak azt azert ne felejtsd el, hogy mindenki nem tép napiason, vagyis aki havonta elszív 1-2gr ot az nem fog termeszteni mert nem érdelki, aki meg többet szív az elöbb utobb rájön hogy mennyi pénzt költött fűre és elkezd keresgélni a neten, hogy mik is azok a spéci körülmények amik egy kender teremsztéséhez szükségesek és amikor rádöbben, hogy mennyire egyszerü bele is vág pakkos mag, meg kerül izzó is valahogyan stb de nem tervezi el nem látja a végét és áltlában bukja az elsőt a második általában korán szüretelt a harmadik szüret meg jónak mondható és onantól válik valaki Groweré szerintem.
Nos szerintem a második beltéri köröm elég jó lett, és még mindig raktározok kb. 20-25 g-t a négy hónappal ezelőtti indooros termésemből, ami kb. 40 g volt. Ja és szerencsére az első is tűrhetően sült el, persze temérdek hibával, de hát így megy ez

szóval, a fokozatokkal kapcsolatban teljes mértékben egyet értek veled. Ez egy ilyen buli.
Egyébként a termesztés számomra azért fontos, mert jót akarok magamnak, és még akkor sem vagyok hajlandó akár csak havi pár ezer forintot is kifizetni, ha csak párszor tekerek egy hónapban.
A hangsúly azon van nálam, hogy függetlenítsem magamat a dealerektől, és a pocsék árjuktól, mert gyalázat hogy mit el nem adnak drága pénzért. Persze lehet hogy az ország más részein megfelelő ismeretséggel hozzá lehet jutni jó fajtákhoz, de többnyire akkor sem tudod hogy mit szívsz, hacsak nem kistermelő havertól veszed. Nekem ilyen nincs, én csak magamat ismerem személyesen, akinek efféle érdeklődése van.
A tudatos fogyasztáshoz szerintem alapjában szükség van arra hogy megtermeld magadnak a füvedet, mert hát coffeshopok egyenlőre még nincsenek, és semelyik dealertől, meg nem tudod hogy mit ad el neked (mifelénk szerintem inkább ruderalis korcsok terméseit illetve agyontápozott többnyire csak fejfájást okozó pocsék ízű szemetet lehet venni 0,7 g körüli mennyiséget 2500 Ft-ért ami minden esetben óriási csalódás volt számomra).
Különben meg volt egy hollandiai utam, és amióta visszajöttem kis hazánkba, elegem lett abból hogy rohángáljak utána (ráadásul ilyen vacak árú után

), és azt sem akarom, hogy tudják hogy szívok néhanapján. Ezért kezdtem termeszteni magamnak a mannát, meg azért is mert szerintem sokkal jobb buli mint beszerezni

. A függetlenségért pedig meg kell harcolni.

A fogyasztásomon látszik, hogy igazából nem arról van szó hogy a rákattantam külföldön a THC-re, hanem rájöttem arra hogy a fű ilyen is lehet. Azóta értékelem a minőséget, ami az ízben, az illatokban, és a megfelelő hatásban nyílvánul meg. Én tudom hogy mit adtam a növényeimnek, és miként kezeltem. Szerintem ez minden utcai árút felülmúl.
Peace!