|
|
Pontos idő: 2010.07.31. 20:50
|
| Szerző |
Üzenet |
|
hempgrowing
|
 Re: Árlista kezdéshez!!!
persze hogy buknak le, én nem azt mondtam hogy nem, de nem sűrű ezekre értettem hogy elhadja a zsebéböl feleség dob fel stb. az ojanok hogy felagya az aki lebukot és fenyegetik a rendőrök az sűrűn elő fordul
ha valaki meg akar tudni valamit akor meg fogja tudni! főleg a tanárok látják hogy mi megy a suliba orára betépve járás stb
|
| 2009.07.25. 19:38 |
|
|
Sponsor
|
|
 |
|
GreenFairy
Admin
Csatlakozott: 2009.02.03. 09:44 Hozzászólások: 1079 Images: 3 Kiosztott: 40 Kapott: 67
|
 Re: Árlista kezdéshez!!!
Ritka amikor egy idegen buktat le... Inkabb a "haverok" szoktak...
A valosag mas, mert konnyu ha az ember megnez egy filmet, vagy elkepzeli, hogy csinalna, mert o okos, de amikor a bilincs kattam a kezeden, es a pulzusod 200, es erzed a fem hideget, akkor majd rajossz hogy mirol is szol ez a dolog...
_________________ A Szövetség * Peace, Love, THC.
|
| 2009.07.25. 19:40 |
|
 |
|
hempgrowing
|
 Re: Dealing...
nem forulhat ez elő szoktál mondani, de nálam téllegnem 
|
| 2009.07.25. 19:55 |
|
 |
|
GreenFairy
Admin
Csatlakozott: 2009.02.03. 09:44 Hozzászólások: 1079 Images: 3 Kiosztott: 40 Kapott: 67
|
Mondom, tolem azt csinalsz amit akarsz, de gondold at 2x... Sok embertol hallotam mar ezt hidd el.
Ha neked megeri parszazezer forintert kockaztani, egy par evet az eletedbol akkor Hajra... Csak ne band meg...
|
| 2009.07.25. 20:00 |
|
 |
|
hempgrowing
|
de velem ez már nem fordulhat elő mert suliba már nem járok, másfél évig csinálltam nem buktam le most meg már nem tudok max a termesztéssel de ot meg majd ha lejön x 100 g nem fogok vele az utcán futkározni hogy zöldet vegyenek haha, ezt csak neki irtam hogy leht ezt csinálni csak ésszel
|
| 2009.07.25. 23:37 |
|
 |
|
Mr.Rush
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.04.10. 14:33 Hozzászólások: 621 Tartózkodási hely: Alabama Kiosztott: 7 Kapott: 24
|
Azért Green, aki megfordult a fórumon, termeszt vagy termesztett és megosztotta velünk, háát... szerintem nem CSAK magának állította elő, ergo ha van felesleg amit nem szívsz el, nyugodtan elpasszolhatod! Gondolom te sem hagyod megrohadni a rád maradt cumot, mert vagy van más újabb fajta vagy van jobb... nem akarok biztatni senkit arra hogy dealer legyen, de ha adsz el, akkor ésszel tedd, CSAK OKOSAN! Saját tapasztalataim;1. Az emberek nem fognak feldobni HA; Tényleg 1G-t mérsz ki, esetleg 0.9, 2500-as netán 3000-es áron MERT; mindíg jó minőségű/mennyiségű árút adsz nekik, és nem holmi zsákbamacskát! 2. Sűrűbben fognak hozzád járni, de itt vigyázni kell, mert ha megtudja egy másik dealer hogy ki vagy, elveszed a vásárlóit, ez neki pénzkiesés és már fenn is vagy a balcklisten, vadászni fognak rád... 3. Minden új vevőt kenyerezz le, agy neki pluszba fél packot, és tuti nem fog köpni, még nem is hangoztatja hogy kitől van cucca... 4. Ha új helyen árulsz, találd meg a legnagyobb PIMP arcot, ő majd fut egy kört a srácok körül, és megmondja mennyi kell! A lényeg hogy ne járkáljon minden taknyos hozzád, legyen egy bekötő/terítő embered, így kisebb az esélye a lebukásnak. 5. SOHA ne tartsd magadnál az ékszert, még csak otthon se, kivéve ha van valami rejtekhelyed amit még te sem találsz meg STONED állapotban  Ha rendelnek, elviszed a srácot egy helyre, ahol ő átveszi... így még csak rád sem tudják bizonyítani hogy a tied  !
_________________ "Get off my titty u doped up cracker... no more space cake for u
|
| 2009.07.26. 11:22 |
|
 |
|
hempgrowing
|
hát szerintem nem azon múlik hogy 1g-t adsz-e vagy nem. 80% középiskolás aki füvezik most elkapják a zsaruk nem fog azon baszakodni hogy nem köpöm be mert 1g-t adott stb. ha be akar köpni minden féle képen befog hogy mentse magát ha 0.5-öt ha 1.5-öt attál neki. ha meg tudja hogy nem lehet nagy baja akkor nem fog beköpni
|
| 2009.07.26. 14:37 |
|
 |
|
fist
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.02.24. 14:49 Hozzászólások: 601 Tartózkodási hely: Kingston Kiosztott: 4 Kapott: 9
|
Ja, meg inkognitó meg stb...  Pl soha ne vidd haza azt akit nem ismersz, ha cink van máris mondja az utca házszámod és bukó. Ha meg nevet kérdez akkor kitalálsz valami kamut... lehet ezt óvatosan is az tény, de a veszély mindig fent áll.
_________________ Freedom has nothing to fear from the truth
|
| 2009.07.26. 15:03 |
|
 |
|
macska
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.02.22. 00:57 Hozzászólások: 429 Tartózkodási hely: utcák, terek Kiosztott: 12 Kapott: 12
|
ha pesti vagy azt mondod, hogy a hétvégén vetted vmi random arctól a deáktéren/gödörnél irie maffia koncerten:D vagy vmi hasonlon, mindig van ott vmi és mindig vannak ott akik szornak.
_________________ Optimizmusom alapja a páni félelem. szivjál.be!
|
| 2009.07.26. 16:07 |
|
 |
|
fist
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.02.24. 14:49 Hozzászólások: 601 Tartózkodási hely: Kingston Kiosztott: 4 Kapott: 9
|
Irie maffiát meg csak szimplán szeretjük 
_________________ Freedom has nothing to fear from the truth
|
| 2009.07.26. 18:17 |
|
 |
|
GreenFairy
Admin
|
Teljesen mas a valosag... Nem ugy mukodnek a dolgok... En garatalom hogy a 12-17 eves kemeny fiuk 90% megillyed egy rendorsegi kihalgatasaon, es meg vannak a rendorsegnek is a modszerei, amivel felelmet keltsenek, es ha az elso alkalom akkor szinte 100% hogy kiszedik belole amit akarnak, szulo es ugyved jelenlete nelkul is...
Ja es eladas es eladas kozott kulombseg van, mert nem mind1 hogy az utcan nyomod grammonkent vagy maskepp.
|
| 2009.07.26. 19:07 |
|
 |
|
macska
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.02.22. 00:57 Hozzászólások: 429 Tartózkodási hely: utcák, terek Kiosztott: 12 Kapott: 12
|
naja a másik gázos ebben a modszerben, hogy tesztelnek és esetleg kimutatják, hogy rendszeresen használod. nehezen hiteted majd el velük, hogy minden héten random embereket szolongatsz le a deáktéren:D
|
| 2009.07.26. 19:44 |
|
 |
|
hempgrowing
|
én már nagyából tudom hogy működnek ezek haveromat már kapták el.de belőle is kiszetek 1-2 infót de nem mindent, és az okos ember más hibájábol tanul:D de nem let semi belőle csak ien elvono szerüség
|
| 2009.07.26. 21:38 |
|
 |
|
macska
> HeavyGrower <
|
én meg tudok ellenpéldát. srácot addig benntartották amig fel nem dobott egy felette levő embert. ezután elengedték. ő családostul elköltözött a környékről és a rendőrök azota is basztatják ha vmi infó kell nekik.
|
| 2009.07.26. 21:48 |
|
 |
|
Totoro
Smoker
Csatlakozott: 2009.05.08. 10:10 Hozzászólások: 86 Tartózkodási hely: Erdő, Totoro fája Kiosztott: 8 Kapott: 1
|
háát.. amit a The Union-ban is elmondtak, itt forognak olyan pénzek, amiért már sokmindent megtesznek az emberek, és ezen nem sokat javít a börtön veszélye... Hallottam már olyan sztorit, hogy a srác (haver haverjának a haverja, ugye) egy "nagy" dílerhez ment el, aki az ország nyugati részét látja el importált cuccal; legkisebb sikátor a legnagyobb belvárosban, alagsor, stb, oda is kísérték. Ott áll a dealer a pult mögött, előtte kirakva az anyagok, mellete a kétajtós szekrények, a srác odamegy, elkezdni szemrevételezni a felhozatalt, az őrök meg csak úgy a miheztartás végett ráteszik a pisztolyukra a kezüket, ami feltételezhetően nem buborékot fújt. Szóval ezzel kellően beszaratták a gyereket, örült, mikor kijutott onnan.
Tehát aki nagyban utazik, nyilván odafigyel rá, hogy egy vevő ne dobhassa csak úgy fel. Aki meg kicsiben utazik, az átver.
Namármost, ebből én nem kérek. Ergo: termesztek magamnak.
|
| 2009.07.26. 22:01 |
|
 |
|