Magbolt
Cannabis Seeds

Twitter

Share
Buzz

Link

Link
Cannabis Kultusz

JukeBox
JukeBox

Status

Smoked

Clear

Kender Fórum
Pontos idő: 2010.07.31. 21:14

Hozzászólás a témához  [ 123 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
 LEGALIZE IT !!! 
Szerző Üzenet
> HeavyGrower <
> HeavyGrower <

Kiosztott: 27
Kapott: 15
Új hozzászólás Re: LEGALIZE IT !!!
Persze, hogy nem úgy cselekszel ittasan mint józanul. Becigizve sem úgy cselekszel, mert akkor sem vagy józan.
Én ismerek sok olyat, aki szokott szívni és mégis egy idióta barom.
Igaz viszont, hogy fű nyugtató hatású.
Visszatérve a családi botrányokra meg az erőszakra. Azok akiknek egyetlen szórakozásuk a kocsmából hazaérve képen törölni az asszonyt me' kizárta a házból, azok talán azért maradtak le úgy a piánál mert egész életükben féltek kipróbálni idegen dolgokat (Fű) és a társadalmi normák fenntartása végett ilyen primitív szinten vannak tartva és elvannak keseredve. Hogy elfojtsák a bánatukat, a legegyszerűbb eszköz a tudatmódosításra, ha besétál a boltba és leveszi a polcról a piás üveget.
Azt is tudom, hogy a mértéktelen alkoholfogyasztás nyírja az agysejteket no meg a májat, ennek ellenére alkalomadtán megiszom pár üveg sört és azon kívül, hogy hülyét csinálok magamból semmi olyat nem szoktam tenni amit megbánhatnék (bűncselekmény, baleset, verekedés, családi botrány).
Persze az emberektől is függ, hogy mi hogyan hat rá és mit hoz ki belőle.
Velem még csak gyógyszer hatására történt olyan, hogy csak harmadnap kerültem olyan állapotba, hogy felfogtam a körülvevő világot és elmagyarázták, miket is csináltam az előző napokban. Na akkor tényleg elveszettem az ítélőképességem.

2010.03.12. 09:47

Ingyen Poker

Grower
Grower

Kiosztott: 2
Kapott: 0
Nagyon jó a meglátásod,de hála az égnek én sem vagyok alkesz bár sörözni szeretek nagyon,de azt sem kocsmában hanem itthon társasággal(bogrács ,kártya parti ,házi bulik stb.)ami a személyes tapasztalat,hogy hamarabb lezavartam már egy pár fülest ennek annak ha egy kicsit spicces voltam,de a cigitől fel sem lehet bosszantani.én sok szívó arcot sem ismerek,hogy az ö mentalitásúkról tudnék véleményt mondani.
üdv

2010.03.12. 14:00
KITILTVA

Kiosztott: 0
Ez itt most nem az a legalizálás hogy hejj de mindenkinek aki betér a kávézóba adjunk egy grammot ez hülyeség felejtse el már mindenki ennek semmi értelme! Aki gyógyászati célból szívja mint például én is annak engedje meg az állam hogy megteremtse magának mondjuk 10 tő limitben mint sok amerikai államban vagy 10 vegben lévő növény 10 virágzó meg mondjuk 1 anya növény maximumban és kész fizetném az áramot ugyan úgy a kellékek után is adóznék és mondjuk fizetnék max. 50ezer pénzig egy engedélyért ami feljogosít (igen, jogosan) hogy én bizony itthon termeszthetem magamnak és nem kéne beszarnom amikor a postás csönget hogy most ezek biztos a kékek és hova dobjam el a cuccokat a házból 3 perc alatt mert ez így nem normális dolog mert nem ártok senkinek maximum magamnak ebbe pedig senkinek nincsen beleszólása mert ha éppen heroint állítanék elő csak magamnak abba se lenne beleszólása senkinek szerintem de ezt a sarkalatos példát azért hoztam fel mert a kendert azért termesztem hogy ne kelljen 10x ennyit költenem kezelésre vagy gyógyszerekre neadjisten műtétre. LEGALIZE IT FOR MEDICAL USERS!

Ui.: Aki nem szórakozásból pöfékel annak is ezt kéne először támogatnia mert ha gyógyszerként használnák nem ítélnék már el a szórakozáskénti fogyasztását ahogy a gyógyszer+pia kombó is elég általános lett de ha fordítva történne az nem igazán férne bele a birkák fejébe.

2010.03.12. 17:40
DEA ügynök
DEA ügynök

plusz egy sstrigula. :SK2:

2010.03.15. 15:06
HeavyGrower
HeavyGrower

Kiosztott: 11
Kapott: 9
pontosan.. a gyógyászatit kel támogatni ,mert ha egy átlag ember a fűre gondol akkor vagy a rasták vagy a 10en éves kis anyaszomorítók jut az eszébe..

sajna a gyógyszer ipar nagyon erős ellenfél..
és a kender nem fér bele nekik,hisz egy gyógyszer több gyógyszert kíván és ha kenderrel váltanák le akkor baj lenne mert több tonna gyógyszer feleslegessé válna...

(hasonló képen az aloe-t sem ismerik teljesen el..)

2010.03.15. 21:49
KITILTVA

Hát azért az Aloe egészen más téma mert én maximum sebek gyógyítására használom és használnám is mert közel sincs akkora varázsereje mint ahogy azt előadják h már párnába is szőnek belőle szálakat és az is hat akkor ennyiből a kender ruhák meg csodaszerek? Bár vaterán találtam kender magokat kapszulában és azokat a gyógyhatásokat írják le hozzá amit valójában a virágok adnak meg olyat állítanak sőt a hatóanyag tartalmat is a virágét írják rá ez szerintem szégyen jelentettem is ott írtam az eladónak az meg leoltott h ez pedig bevizsgált dolog és hülye vagyok szóval ennyit róluk bár két ilyen aukciót is találam az egyiknél annyira csűrik-csavarják a szót hogy nem tudok bele kötni mert azt nem írják h a magokban van csak hogy a kenderben. Szüleim is árultak aloes csoda dolgokat h mindenbe raktak bele aztán f*** lett szerintük de egyértelmű hogy megcsináltak egy terméket és ahhoz mint adalékanyag sőt mondhatnám hogy ballasztként bele rakták a növény x részét ami pont annyit ér mint a kendermagok megevése a gyógyászatban tehát semmit mert egyszerű tápanyag forrás mindössze. ÉLJEN A KENDER! LEGALIZE IT!!!

2010.03.16. 08:46
HeavyGrower
HeavyGrower

közel sincs akkora varázsereje mint ahogy azt előadják"

varázsereje nincs is viszont közel olyan hatékony mint ahogy előadják.

2010.03.16. 09:18
> HeavyGrower <
> HeavyGrower <

Kiosztott: 12
Kapott: 12
jamaikán a raszták egy vászonban széttrancsírozott aloéból kipréselt balzsammal mosnak hajat:)

2010.03.16. 14:12
HeavyGrower
HeavyGrower

persze a vízparton :)

2010.03.16. 19:54
Grower
Grower

Kiosztott: 5
Kapott: 2
Hali!
Kíváncsiságom vezérelt ismételten, mert hihetetlen, hogy lehet kendermagot venni itthon is! Ezért felmentem a vaterára, és kicsit körülnéztem! Láss csodát! Lehet venni "vetőmag minőségű, tisztított kendermag!"-ot! Kemény 500 forintba kerül... De azt nem írta oda az illető, hogy 500/? db... Egy vagy több darabot ad annyiért? Milyen fajtáról beszélünk? Na ez is kérdéses! Szerintem, az csak madár eledel, és csak azért írta, hogy vetőmag minőségű, hogy hamarabb elvigyék!
Ilyenkor viszont felmerül bennem a kérdés, hogy ez nem illegális? Szóval, én személy szerint nem rendelek postán, mert nekem túl nagy a para, ő meg itt bátran feldobja, hogy eladó.... Kíváncsi lennék rá, hogy a törvény mélyen tisztel őrei mit szólnának mind ehhez... Ha nem szólnak hozzá semmit, akkor veszek egy papagájt, vagy áthozatom a barátnőmmel az övét, és rendelek valamelyik seed bankból... ha a yardok hozzák a cuccot, akkor megengedem, hogy megetessék a madarat, és miután elmentek, műtét során eltávolítom őket, és elvetem! =))
Persze ha legalizálva lenne, nem kéne ekkora ökörségeken törni az agyamat, hanem csak felkelek, meglocsolom a lányokat, a másik boxban a fiúkat, és gyártanám magamnak a lehető legjobb minőségű magot, és sinsemillát!
Ui.: Ha madár bezabálja a magot, és én pár órán belül kiszedem belőle, akkor mennyire sérül a mag?
Pacsi és puszi
Zozi

2010.03.18. 09:31
> HeavyGrower <
> HeavyGrower <

Kiosztott: 27
Kapott: 15
Hát amennyire én tudom vetőmag formájában csak lepecsételt kendermagot szabad árusítani/venni.

Zozi_BSMF írta:
Ha madár bezabálja a magot, és én pár órán belül kiszedem belőle, akkor mennyire sérül a mag?

Ezért tényleg képes lennél felvágni egy papagájt? :-o

2010.03.18. 12:04
DEA ügynök
DEA ügynök

Kiosztott: 8
Kapott: 1
sehogy nem tudod felhasználni a madarak megtörik, a magot és a benne lévő dolgokat zabálják meg!szoval olyan mintha megörölnéd...

2010.03.18. 12:32
> HeavyGrower <
> HeavyGrower <

Kiosztott: 86
Kapott: 26
Zozi_BSMF: bazzeg :D:D te beteg vagy :D

am SIGNED!

2010.03.18. 17:34
Grower
Grower

Kiosztott: 5
Kapott: 2
Nyugi skacok! Csak poénkodtam! Dehogy bántanék egy pár száz forintos papagájt, több ezer forintos kendermagért! :)) És hogy miért?

"sehogy nem tudod felhasználni a madarak megtörik, a magot és a benne lévő dolgokat zabálják meg!szoval olyan mintha megörölnéd..."

Hát ez sajnos igaz, így felesleges lenne veszekedni a barátnőmmel, hogy a madarán gyakoroltam hasfelmetsző utódjának! :))
De ha nem törnék meg stb.... akkor még csempész cuccnak is beválna! =))
Tanulság! Nem kéne madarakat gyilkolni, ha legalizálva lenne!

Más:
Tegnap délután becsöngettek, és valami hippi kinézetű fószer állt a kapuban! Kérdezem tőle, hogy mit akar, ő meg belekezdett abba a kampány szövegébe, hogy kopogtató cédulát gyűjt, valami környékbeli civil szervezet részére... Ki mentem a kapuhoz, és kinyitottam, és kértem, hogy folytassa, mik a terveik! Első pontban, azzal kezdte, hogy a drog törvényeket minél hamarabb szigorítani akarják! Ekkor én mosolyogtam egyet, és kértem, hogy folytassa, hogy konkrétan mit is akarnak... Úgy folytatta, hogy azt akarják elérni, hogy akik termesztik, vagy csinálják otthon a drogot (zárójelben megjegyezte, hogy főleg a marijuanaról van szó) akár életfogytiglant is kapjanak, akár egy növényért vagy magért, vagy bármiféle kenderrel, vagy más droggal kapcsolatos .. Tovább nem tudta folytatni, mert lefejeltem, és bele rugdostam, az árokba... (amúgy is jó kedvemben talált, és ekkora ökörségeket összehordani...) Szóval, aki szeret, meg aki nem, az is szurkoljon! Kedd, 9:30ra mennem kell a megyei rendőrkapitányságra! =)) Padig a sajátlábán távozott a muki! :-w
A lényeg, ha egy 179cm magas, barna hajú, szakállas, 27 év körüli, összetört arcú koma csönget, és ugyan ezt mondja nektek is, vágjátok orrba, és mondjátok neki, hogy én küldtem! =))
Pacsi, és a lányoknak puszi!
Zozi

2010.03.19. 10:19
HeavyGrower
HeavyGrower

Nem csoda hogy nem ír erre senki semmit

"ekkora ökörségeket összehordani..."

2010.03.22. 22:57
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 123 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő