|
|
Pontos idő: 2010.07.31. 20:51
|
| Szerző |
Üzenet |
|
malacz
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.12.21. 15:53 Hozzászólások: 479 Kiosztott: 27 Kapott: 15
|
 Re: LEGALIZE IT !!!
Aki a politikusoknak akarja bizonygatni, hogy a fű az jó, az rossz ajtón kopogtat! A politika még soha semmit nem oldott meg a történelemben! Csak ellentéteket szült és szül! Azon meg, hogy az emberek "döntő" többsége primitív, ostoba, azon semmit sem kell csodálkozni (és itt nem az iskolára gondolok, mert az semmit sem számít). Szándékosan vagyunk lebutítva, hogy elég legyen minden nap a tv, a kedvenc sorozat, a kényelmes autó, a mosógép, a hétvégi sör, stb. Ezért az életszínvonalért dolgozunk nap mint nap. Erre lettünk beprogramozva, születésünk óta. Aki ilyen "ideális" életet akar élni annak szó szerint nem lesz ideje belegondolni abba, hogy talán nem is arra születtünk, hogy mindenféle anyagi javakkal halmozzuk el magunkat. Aki egy kicsit is többre vágyik, teszem azt elszívna egy jointot (és ez még a legártalmatlanabb példa) vagy más olyat tenne amivel kizökkenti magát vagy másokat ebből a körből, annak Mert ki örülne neki ha az emberek önállósodnának? Mindenki! Kivéve azokat, akik ezt az egész folyamatot irányítják.
|
| 2010.02.16. 22:22 |
|
|
Sponsor
|
|
 |
|
ublwow
DEA ügynök
Csatlakozott: 2010.02.11. 18:53 Hozzászólások: 5 Kiosztott: 0 Kapott: 0
|
hali! - én is csatlakoznék! - én sem értem, hogy miért, nem teszik ezt a "gyógyszert" legálissá... - szerintem - csak HOLLANDIA marad nekünk  ott hálistennek jo a cucc / meg az ára is csumi! 
|
| 2010.02.17. 20:46 |
|
 |
|
macska
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.02.22. 00:57 Hozzászólások: 429 Tartózkodási hely: utcák, terek Kiosztott: 12 Kapott: 12
|
mért csak hollandia?
_________________ Optimizmusom alapja a páni félelem. szivjál.be!
|
| 2010.02.17. 22:20 |
|
 |
|
brigitte
Újjonc
Csatlakozott: 2010.02.19. 21:08 Hozzászólások: 2 Kiosztott: 0 Kapott: 0
|
UP UP UP 
|
| 2010.02.19. 21:33 |
|
 |
|
Mezei Grower
|
Én csak annyit tudok remélni, hogy egy idő múlva kevesebb lesz az olyan ember, akik mindent elhisznek a médiának és nem gondolkodnak,...vajon mennyi erre az esély???? Múltkor láttam a TV-ben egy műsort egy ültetvény felszámolásáról. Az aláfestő zene egy thrillerbe illett volna. A következő képsorokon már magát heroinnal belövő ember képe, majd ópiumtermelők, és gyermekeikkel ópiumot szivató afghán asszonyok képe, volt látható, de kisvártatva a szerb maffia egyik kiemelkedő alakjára terelődött a szó. Kíváncsi volnék arra aki összeállította ezt a műsort. Sikerült kevernie a szezont a fazonnal. Egyébként ha betiltanak egy olyan szert, amely kell az emberek egy bizonyos részének, akkor mindig lesznek olyanok, akik a törvénnyel szembe menve felhasználják, mocskos céljaik eléréséhez. Ha betiltanák a bort, virágzana az illegális borbiznisz. http://www.dunatv.hu/kulfold/darko_saric.html
|
| 2010.02.26. 18:59 |
|
 |
|
Zozi_BSMF
Grower
Csatlakozott: 2010.02.23. 19:19 Hozzászólások: 129 Tartózkodási hely: magyaro. észak dél kelet nyugat Kiosztott: 5 Kapott: 2
|
petitgrower írta: Múltkor láttam a TV-ben egy műsort egy ültetvény felszámolásáról. Az aláfestő zene egy thrillerbe illett volna.
Én ezen nem csodálkozom, hogy ilyen zene ment alatta! Sőt, én valami horror zenét kevertem volna alá...  Vagy nem tom... Lehet, még meg is sirattam volna a szegény növényeket! Sokkal rosszabb egy ültetvény felszámolást nézni, mint egy thrillert! Amúgy: Ha bele gondolsz, akkor mi vagyunk az a generáció, akik tudatosan, és "józanul" gondolkodva használjuk a zöldet! Mert itt a fórumon is miket lehet olvasni? pl: Mit tegyek, hogy jobb legyen az íze? Mit tegyek, mert mintha beteg lenne.... stb... Szerintem, ez nem a "Drogosokra" illő magatartás! Ha hernyóról beszélgetnének itt az emberek, akkor szerintetek mennyi topik lenne? Hát nem sok... Nem értem miért rémizgetik a jó népet a fűvel...nem mumus az! Csak a tudatlanok azt hiszik! Egy zenében hallottam, és gondolkodtam el rajta, hogy ha legalizálnák a zöldet, akkor az állam mennyit is kaszálna rajta? Szerintetek? Hát lehet legalább annyit, amennyit az alkoholon vagy a cigin! De az addig nem lehetséges amíg fel nem nyitja valaki a szemüket az embereknek... De ki lesz az? A mostani hozzá állásban minden fáradozásunk hiába való, és amíg a fűről mindenkinek az jut eszébe, hogy az vezet a kemény drogokhoz, addig nincs semmi esélyünk! Az emberek tudatlanok, és csak talán az unokáink lesznek olyan felvilágosultak, hogy ezt úgy fogják fel mint mi most! Majd akkor lesz esély a reformokra! De addig, maradnak a "UnderGrower"-ek, mint én vagy te vagy ő... Pacsi, és a lányoknak puszi Zozi
_________________ Jobb megtenni,és megbánni,mint megbánni,hogy nem tettem meg!
|
| 2010.03.01. 08:18 |
|
 |
|
mardel2009
DEA ügynök
Csatlakozott: 2010.03.06. 14:56 Hozzászólások: 23 Kiosztott: 0 Kapott: 1
|
én is csatlakozom a témához  sőt szinte szív ügyemnek tartom  bár multkor olvastam egy cikket http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=126656 ami feldobta a kedvem de csak reménykedni lehet  addig is piece 
|
| 2010.03.07. 02:38 |
|
 |
|
macska
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.02.22. 00:57 Hozzászólások: 429 Tartózkodási hely: utcák, terek Kiosztott: 12 Kapott: 12
|
na ez viszont kibaszott kemény. utánajárok mi ez a fideszhonlapon...
|
| 2010.03.07. 21:14 |
|
 |
|
Zozi_BSMF
Grower
Csatlakozott: 2010.02.23. 19:19 Hozzászólások: 129 Tartózkodási hely: magyaro. észak dél kelet nyugat Kiosztott: 5 Kapott: 2
|
macska írta: na ez viszont kibaszott kemény. utánajárok mi ez a fideszhonlapon... Várom a fejleményeket! Nekem most sajnos nincs időm böngészni! 
_________________ Jobb megtenni,és megbánni,mint megbánni,hogy nem tettem meg!
|
| 2010.03.08. 11:43 |
|
 |
|
uromboros 77
Grower
Csatlakozott: 2010.01.04. 09:31 Hozzászólások: 134 Tartózkodási hely: ZÖLDERDÖ Kiosztott: 2 Kapott: 0
|
Sziasztok CSATLAKOZOK ÉN IS!!!
Boldog vagyok hogy megtaláltam ezt a forumot magamnak. Régen az USA-ban a szesztilalom alatt is ittak mint állat,valahogy igy kéne a tudatlan ebereknek gondolkozni.És attol ha becigizek abszolut nem vagyok agresziv,ha már az alkoholrol van szó.mert nem lehet egy lapon emliteni a fűvel.Ezt csak igy leegyszerüsitve.üdv nektek
|
| 2010.03.08. 12:58 |
|
 |
|
macska
> HeavyGrower <
|
és én az egészbe az alkoholt sem szeretem belekeverni. mert nem lesz minden borzalmas attól sem. attól viszont lesz, hogy azt se regulálják elég jól. alapvetően az szúrja a szemem, hogy nem fogyaszthat mindenki azt amit akar. mi köze hozzá bárkinek is, leszámítva, hogyha kihat az illető másokra. azzal meg tudnak mit kezdeni, ezt az egyet sikerült már bebizonyítaniuk. az emberek csak azt nem tudják feldolgozni hogy a drogokkal ugyanaz a helyzet, mint sok mással. nincsenek jó meg rossz szerek. hanem egyszeráen csak vannak és nem feladatunk megítélni őket. megítélhetjük az egyéneket akik függenek tőlük vagy fogyasztják, adott esetben meg is kell büntetni őket, mert egy szer se uralkodjon el az ember felett. már csak az egyensúly miatt se. ezen kívül viszont semmi értelme a vitának se pro se kontra.
persze, így a legnehezebb, mert ma már mindig a kompromisszumok nélküli igazsággal a legnehezebb foglalkozni.
|
| 2010.03.10. 22:51 |
|
 |
|
malacz
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.12.21. 15:53 Hozzászólások: 479 Kiosztott: 27 Kapott: 15
|
Az már nekem is bassza a csőröm, hogy mindig az alkohol meg a dohány van bűnbaknak beállítva. Ennél jobb érvek kellenek, hogy: "Hát a szesz meg a cigi ezerszer károsabb a fűnél." uromboros 77 írta: mert nem lehet egy lapon emliteni a fűvel De nem ám. Én az alkoholtól sem leszek agresszív. Megtudok állni egy bizonyos ponton. Bár igaz az is, hogy előbb rosszul lennék, minthogy kihozná belőlem az állatot... Aki meg szétveri otthon a családot, az nem csak azért van mert ivott, hanem mert nem normális.  Nekem az alkohol is egy kedélyjavító, bár az igaz, hogy szívni én is jobban szeretek mint inni. És egy egyszerű cigire is néha jól esik rágyújtani, pl. evés után vagy kávé mellé.
|
| 2010.03.11. 09:17 |
|
 |
|
macska
> HeavyGrower <
|
jaja:) "the planet is fine... the people are FUCKED." (mr carlin gyakran előkúszik mostanában itt a fórumon:D)
|
| 2010.03.11. 10:06 |
|
 |
|
uromboros 77
Grower
Csatlakozott: 2010.01.04. 09:31 Hozzászólások: 134 Tartózkodási hely: ZÖLDERDÖ Kiosztott: 2 Kapott: 0
|
Én az alkoholt és az agresszivitást személyes tapasztalatból is emlitettem,mert volt már arra példa,nem is egy hogy nem úgy cselekedtem ittasan mint józanul,vagy pláne becigizve.rám a fű piszok nyugtatóan hat.már amikor szívok mert elég ritkán van rá lehetőségem.szerintem hamarabb elveszíti az ember az ítélőképességét részegen mint tiszta fejjel,vagy THC és olyat cselekszik amit másnap nagyon megbánhat. PL:bűncselekmény,baleset,verekedés,családi botrány.üdv
|
| 2010.03.11. 18:20 |
|
 |
|
macska
> HeavyGrower <
|
de mindez csak azért van mer az embereket megutáltatták egymással. a fű ezt elnyomja a pia meg megpörgeti. de ha nem vagy ilyen (vagyis inkább MÁS vagy) akkor ez se igaz. szoljatok ha ez nem érthető mert elég késő van már.
|
| 2010.03.12. 00:09 |
|
 |
|