Sokszor elhangzott már, hogy ez egy ártalmatlan gyógyhatású növény és már több fejlettebb országban is legalizálták akár a saját részre történő termesztését, akár az orvosi célokra való felhasználását. Akkor itt mégis mi van? Az, hogy az emberek többsége ostoba és azok is akiket megválasztottak arra, hogy birka módjára irányítsanak mindenkit. Fel kéne végre ébredni, senki nem szabhatja meg, hogy mit szeressünk, hogy mi a jó és hasznos számunkra. Hogy azok a 70 éves ex-kommunisták mit gondolnak a parlamentben kicsit sem tükrözi vissza az emberek valódi szükségleteit, maximum a sajátjukat, ez pedig legtöbbször a pénz. Nos nem akarok itt kormányokat dönteni, - még csak nem is magyarországi vagyok, nálunk még ennél is sokkal rosszabb a helyzet - csak azt mondom, hogy mindenki csinálja azt ami jól esik neki egész addig még azzal nem árt a másik embernek. Egy kender felnevelése, gondozása és az eredmény megosztása másokkal pedig pont ilyen. Szóval minden termesztőnek és termeszteni vágyónak hajrá!
2010.01.12. 16:04
tuners
Chaosmaster
Csatlakozott: 2009.04.28. 12:58 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: pont itt Kiosztott: 71 Kapott: 60
Re: LEGALIZE IT !!!
Macska, köszönöm. Malacz, köszi. Nos a kormányra azért ráférne egy kis "megdöntés" de hagyjuk, Azt nem akarom megdönteni.
Sokszor elhangzott már, hogy ez egy ártalmatlan gyógyhatású növény és már több fejlettebb országban is legalizálták akár a saját részre történő termesztését, akár az orvosi célokra való felhasználását. Akkor itt mégis mi van? Az, hogy az emberek többsége ostoba és azok is akiket megválasztottak arra, hogy birka módjára irányítsanak mindenkit. Fel kéne végre ébredni, senki nem szabhatja meg, hogy mit szeressünk, hogy mi a jó és hasznos számunkra. Hogy azok a 70 éves ex-kommunisták mit gondolnak a parlamentben kicsit sem tükrözi vissza az emberek valódi szükségleteit, maximum a sajátjukat, ez pedig legtöbbször a pénz. Nos nem akarok itt kormányokat dönteni, - még csak nem is magyarországi vagyok, nálunk még ennél is sokkal rosszabb a helyzet - csak azt mondom, hogy mindenki csinálja azt ami jól esik neki egész addig még azzal nem árt a másik embernek. Egy kender felnevelése, gondozása és az eredmény megosztása másokkal pedig pont ilyen. Szóval minden termesztőnek és termeszteni vágyónak hajrá!
pontosan egyetértek malaczal. én sose tudtam volna ilyen szépen megfogalmazni grat
2010.01.12. 20:24
tuners
Chaosmaster
Csatlakozott: 2009.04.28. 12:58 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: pont itt Kiosztott: 71 Kapott: 60
Re: LEGALIZE IT !!!
Jól szólt, ugye milyen jó hogy kicsit összeszedjük azokat a gondolatokat? nem is beszélünk mi hülyeséget, Csatlakozni még mindig ér, Bár Igen ez főleg szimbolikus dolog, Nem, nembaj.
Kösz srácok, örülök, hogy ennyien egy cipőben evezünk!
Jól látszik az egész fórumon, hogy ide nem unintelligens debilek írogatnak, hanem normális írni-olvasni tudó egyének. Talán idővel majd az emberek többsége is felismeri, hogy aki alkalomadtán elszív egy jointot, az nem sorozatgyilkos vagy rabló, még csak nem is szenvedélybeteg, hanem ugyanolyan ember mint ők csak más az érdeklődési köre és szeret néha egyet lazítani. Ez egy idegen kultúra, ami az azonnali elítélés helyett sokkal inkább megismerést és tiszteletet érdemelne. De ebben az elkapitalizálódott, pénz hajhász társadalomban mindentől félünk ami idegen és megszállottan igyekszünk elzárni magunkat attól a falatnyi természettől amit még meghagytunk magunk körül. De ez már nem is igazán ide tartozik...
miért nem csinálunk egy aláirás gyüjtést szerintem sok ezer szavazatot lehetne gyüjteni vagy miliot és ezt átnyujtani valamijen politikusnak mint egy peticiot én beválalnék egy párezer szavazat öszegyüjtéset it a környéken ! gondolkodjatok ezen szerintem ösze lehetne hozni és akor nem csak beszélünk rola hanem teszünkis érte ! várom az ötleteket!!!
_________________ AZ ÉLET SZÉP! CSAK TALÁLD MEG A TE ÉLETED!![color=#00FF00][/color]
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.