| Szerző |
Üzenet |
|
walaki
HeavyGrower
Csatlakozott: 2009.11.21. 10:37 Hozzászólások: 323 Tartózkodási hely: wonderland Kiosztott: 7 Kapott: 44
|
 Re: Gyógyhatású fajták
Udv!!
Igen,jol beszelsz haver!!...egyszer probald osszehozni e ket vilagot(eros testi hatas,kacago),a legmagasabb minosegben!!.....ugy hivjak Taco(C99 x Ortega)....TGA mag!....csucsminoseg,mint mindegyik hybrid-je!!.....tudod mint a Maibach a mercinel!!....a batrabbaknak nagyon ajanlom!!
peace
_________________ ......Ne allj le idiotakkal vitazni,mert lerantanak a szintjukre,es .
|
| 2009.12.21. 16:35 |
|
|
Sponsor
|
|
 |
|
Mezei Grower
|
Úgy látom némelyek eléggé otthon vannak a témában. Mi a véleményetek a Santa Bubble-ről a GrowDocSeeds-től, ill.a cég többi fajtájáról  Esetleg tapasztalata van valakinek róla? https://www.seedboutique.com/store/product_info.php?manufacturers_id=105&products_id=2045
|
| 2009.12.25. 21:03 |
|
 |
|
Mandala#1
HeavyGrower
Csatlakozott: 2009.12.16. 00:01 Hozzászólások: 298 Kiosztott: 6 Kapott: 5
|
Na a lényeg annyi hogy nem tudom ennek tudható e be.. 3 napig folyamatosan lázas voltam, még ha rubophent ettem meg hasonló társait akkor se ment le 37 alá a testhőm. 3. nap végén hajtottam egyet.. (bizonytalan eredetű, utcaiból - ismerős szerint vmi indica lehetett) megtörtént a pörkölés, jött az érzés.. elvoltam.. aludtam egyet.. másnapra nem volt lázam! (más tüneteim megvoltak (torokfájás egyebek...)) de.., a faff vihette le a lázam? 
|
| 2009.12.25. 23:50 |
|
 |
|
MerG
Grower
Csatlakozott: 2009.12.19. 18:03 Hozzászólások: 176 Tartózkodási hely: Amsterdam Kiosztott: 0 Kapott: 66
|
Igen valószínűleg, engem is többször átsegített a megfázáson, s enyhítette a tüneteket /Asztmásoknak kifejetten ajánlom, mellette nem kell gyógyszereket szedni (tapasztalat)/
|
| 2009.12.26. 00:13 |
|
 |
|
Dance Macabrae
HeavyGrower
Csatlakozott: 2009.09.11. 17:41 Hozzászólások: 230 Kiosztott: 3 Kapott: 5
|
Saját tapasztalatom alapján mondhatom,hogy a megfázásos/influenzás bajokra is jó általánosan.Nekem levitte a lázam,csökkentette a gyomorsavam,és a hatóidő alatt kevesebbet köhögtem,és kevesebbet fújtam orrot is!
|
| 2009.12.28. 19:18 |
|
 |
|
Józsibácsi
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.11.16. 07:47 Hozzászólások: 1536 Tartózkodási hely: A szomszédom mellett Kiosztott: 26 Kapott: 111
|
antitrombotikus/véralvadást gátló hatású nincs véletlen? 
_________________ Franc a pofájába, idejön reggel 8-kor, oszt még a nevét se tudja. Józsibácsinak hívják!
|
| 2009.12.28. 19:32 |
|
 |
|
Mr.Rush
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.04.10. 14:33 Hozzászólások: 621 Tartózkodási hely: Alabama Kiosztott: 7 Kapott: 24
|
Srácok, a mari tényleg jó cukorbetegségre? Csak mert anyum az, és mostanában hiába az inzulin, elég magas a cukra... szívni, hát, szerintem nem örülne az ötletnek de ha tényleg ér valamit tutira rábeszélem.
_________________ "Get off my titty u doped up cracker... no more space cake for u
|
| 2009.12.28. 21:27 |
|
 |
|
Mandala#1
HeavyGrower
Csatlakozott: 2009.12.16. 00:01 Hozzászólások: 298 Kiosztott: 6 Kapott: 5
|
azt írják az "okosok"... ja meg a Legjövedelmezőbb haszonnövény a Marihuána c. dok.filmbe bennvan h mikre jó.. csontritkulás, cukorbetegség, anorexia.. ecetera-ecetera...
_________________ Cigi nincs, csak csikk van, csak csavarintsunk, csak gyújtsunk csak rá!
|
| 2009.12.29. 21:29 |
|
 |
|
Mezei Grower
|
LEGJOBB MIDICINAL FAJTÁK Ed Rosenthal listája a legjobb medicinal fajtákról. A leírásban félrefordítások lehetnek.Ha valaki komolyan használni akarja valamelyik fajtát, akkor mindenképp ajánlom figyelmébe az eredeti leírást: http://www.cannabisculture.com/v2/node/18846Koncentrációs zavarok ellen: Catalyst, Billiejack, Jack Herer, C99, Thai, Haze, Elvis, .Álmatlanság ellen, szociális tudatosságot, érzelmi stabilitást elősegítő: Black Domina, Butterscotch Hawiian, Trainwreck, Afgani, William's Wonder, Blueberry.Idegi fájdalmak / vizelettartási zavar ellen: Trainwreck, Super Silver Haze, NYCD és Sour Diesel. súlyos fájdalmak ellen, Emésztési rendellenességek ellen: Blueberry, Blackberry, Black Domina.Émelygés hasmenés és menstruációs görcsök ellen: Blueberry.Nyugtalanság ellen: Romulan, NL#5, Hindu Kush, OG Kush, Bubba Kush.Stressz ellen: Heavenly Man.Általános relaxációt, és alvást elősegítő: Sonoma Coma, Lifesaver, Real Matanuska Thunder Fu*K, XXX, Legends Ultimate Indica, Sensi Star.Agyi aktivitást, éberséget elősegítő: AK-47, Dankouver, Cambodian X Orange Peako.Szorongás és depresszió ellen, alvást elősegítő: Blue Moonshine, Jack Herrer, M-39, Herijuana.
Krónikus fájdalom ellen: Romulan, Shiskeberry, Blueberry, reeferman's hashplant
Étvágyfokozó / görcs elleni hatású: TY's Northernberry x Reefermans herijuana.Izületi és izomfájdalmak ellen: Legends Ultimate Indica, UBC Chemo x Grapefruit, BlueberryÉtvágyfokozó: Catalyst
|
| 2010.01.01. 16:49 |
|
 |
|
Tsókirály
HeavyGrower
Csatlakozott: 2009.10.15. 22:13 Hozzászólások: 201 Tartózkodási hely: Gyantatengeren túl Kiosztott: 3 Kapott: 9
|
Köszi szépen!  Ez nagyon is hasznos! Nagyszülőknek szeretnék valami jó félét találni amiből sütit csinálnék. Blueberry több szempontból is ideális lenne. A kövi projektbe biztos hogy lesz. 
|
| 2010.01.02. 13:53 |
|
 |
|
tuners
Chaosmaster
Csatlakozott: 2009.04.28. 12:58 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: pont itt Kiosztott: 71 Kapott: 60
|
Jah csak a Black Domináról el ne higgye valaki hogy az szociális aktivitást okoz  , és azt adjon a nagymamájának.. az inkább épp annyi agytevékenységet hagy, hogy még mondjuk fórumot bongészgetni tudsz, esetleg... 
_________________ http://monkeykru.site11.com
|
| 2010.01.02. 14:05 |
|
 |
|
Mezei Grower
|
Kösz Tuners kollega!  További személyes tapasztalatok? 
|
| 2010.01.02. 17:08 |
|
 |
|
tuners
Chaosmaster
Csatlakozott: 2009.04.28. 12:58 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: pont itt Kiosztott: 71 Kapott: 60
|
volt pár... nagy kedvencem  néhány coffeshopban tök olcsó, és ilyeneket szeretek, amiket az ember nem biztos hogy kifizetné a magért azt a 150 eurót vagy mennyi lehet most...  Bár ezt egyszer egy másik topikban azt hiszem kifejtettem, Talán az indika vs sativa topákban
_________________ http://monkeykru.site11.com
|
| 2010.01.02. 18:05 |
|
 |
|
Mezei Grower
|
Mr.Rush írta: Srácok, a mari tényleg jó cukorbetegségre? Csak mert anyum az, és mostanában hiába az inzulin, elég magas a cukra... szívni, hát, szerintem nem örülne az ötletnek de ha tényleg ér valamit tutira rábeszélem. Üdv Rush! Ezt találtam egy medicinal cannabis oldalon. http://www.letfreedomgrow.com/cmu/diabetes_2.htmHa megy az angol, akkor olvasd el. Nem garantálom de hátha kiokosít!! Peace!
|
| 2010.01.03. 23:23 |
|
 |
|
Mr.Rush
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.04.10. 14:33 Hozzászólások: 621 Tartózkodási hely: Alabama Kiosztott: 7 Kapott: 24
|
Köszönöm, anyum nevében is!Durván 10 felett van a cukra, igaz csak ritkán, de olyankor jól jöhet majd neki. Ezer kösz! 
_________________ "Get off my titty u doped up cracker... no more space cake for u
|
| 2010.01.07. 15:45 |
|
 |
|