| Szerző |
Üzenet |
|
macska
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.02.22. 00:57 Hozzászólások: 429 Tartózkodási hely: utcák, terek Kiosztott: 12 Kapott: 12
|
 Re: Megtévesztés.
és a BULLSHIT karika is.
_________________ Optimizmusom alapja a páni félelem. szivjál.be!
|
| 2010.03.07. 12:52 |
|
|
Sponsor
|
|
 |
|
Mr.Rush
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.04.10. 14:33 Hozzászólások: 621 Tartózkodási hely: Alabama Kiosztott: 7 Kapott: 24
|
Én a fatert 2 büdös nagy tasli után kérdezném meg hogy mégis mennyit foglalkozott a témával... ez akkora shit, hogy nem találok rá szavakat! Ez már... 
_________________ "Get off my titty u doped up cracker... no more space cake for u
|
| 2010.03.13. 17:54 |
|
 |
|
Cuppy420
KITILTVA
Csatlakozott: 2010.03.09. 15:20 Hozzászólások: 37 Tartózkodási hely: A saját kis dzsungelemben :) Kiosztott: 0 Kapott: 0
|
Hát ez a kareszos dolog...tartsatok szemétnek de én nem sajnálom a srácot meg a szüleit se. Szerintem meg a 2. pálesz és az első kanyar után jön a halál. Mondjuk én is hallottam pár hülye érvelést szüleimtől például ha veszélyes akkor miért tiltott mert ha nem kábítószer akkor miért tiltják? Megkérdeztem hogy akkor azért kábítószer mert tiltják a törvények? Szerintük igen ezért megkérdeztem hogy nem egy országban legális akkor ezek szerint ott ugyan ez a dolog már nem kábítószer itt pedig az? Ilyenkor nem tudnak az emberek válaszolni és jönnek a hülye 'érvelések' hogy de káros és ezért tiltják hát nem egy legális dolgot tudok sorolni ami káros de elég csak bemenni egy patikába hogy amire én marihuánát használok és x dolgokban káros akkor ott mennyi mindent adnának legálisan és az hányszor károsabb x dologra? Én sose mondtam azt hogy nem káros de semmivel se rosszabb mint ha az ember a városközpontban sétálna egy zacskó gumicukrot zabálva.
_________________ Az általam írtak nem fedik a valóságot pusztán kitaláció melyet szórakoztató jelleggel írtam.
|
| 2010.03.14. 08:06 |
|
 |
|
malacz
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.12.21. 15:53 Hozzászólások: 479 Kiosztott: 27 Kapott: 15
|
Tény, hogy a legtöbb öregasszony nagyobb kábszeres a legtöbbünknél A dédöreganyám mákteát iszogatott, ami nem baj, de régen szokás volt, hogy ha a kisbaba sokat sírt akkor itattak vele is egy kis teát Azt is észrevettem, hogy némelyik öreglány azért panaszkodik annyit, hogy minél több bogyót felirathason magának, aztán egymásközt cserélgetik...
|
| 2010.03.14. 08:57 |
|
 |
|
uromboros 77
Grower
Csatlakozott: 2010.01.04. 09:31 Hozzászólások: 134 Tartózkodási hely: ZÖLDERDÖ Kiosztott: 2 Kapott: 0
|
Hát igen ez tény csak ők a PIRULÁKAT GYÓGYHATÁSUK miatt szedik mert az gyógyít.és legális,néha beszednek enyhe nyugtatokat és rákávéznak.hát szerintem az is kábítószer. de szerintük azzal semmi baj sincs az normális.hát nem. A Karcsi papa nagyon messzire rúgta a pöttyös labdát ezzel a kijelentéssel nálam. Dűhit nagyon ha valaki direkt ilyen ostoba. üdv
|
| 2010.03.14. 09:48 |
|
 |
|
macska
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.02.22. 00:57 Hozzászólások: 429 Tartózkodási hely: utcák, terek Kiosztott: 12 Kapott: 12
|
igen és ha véletlenul nagyi egy vérnyomásgyogyszer+kávé kombotol infarktust kap, akkor az nem azért történt, mert veszélyes lehet, hanem azért mert peche volt. nyilván. egyszeru smart userség a kulcs. persze ezt mondhatja az ember. "ugggyan már én 20 éve igy szedem és semmi bajom nemvolt soha" aztán egyszer lesz és egész biztos, hogy nem a gyogyszer lesz a hibás. persze arányaiban nem is az a hibás.
_________________ Optimizmusom alapja a páni félelem. szivjál.be!
|
| 2010.03.14. 15:11 |
|
 |
|
Dance Macabrae
HeavyGrower
Csatlakozott: 2009.09.11. 17:41 Hozzászólások: 230 Kiosztott: 3 Kapott: 5
|
Most nem azért,de a szenvedő,és valószínűleg öntudatlan gyerekkel mákteát itatnak a kedves szülei,miközben videózzák,és még fel is teszik a netre?Úgy tudom,a máktea sem legális.A videót,mint bizonyítékot lehetne használni akár arra is,hogy a kedves apuka,aki elvonó+rehab helyett pénzkereseti lehetőséget csinált abból,hogy fenntartotta a fia heroinfüggőségéből adódó hiánybetegséget,nyílvánosan megalázta,majd hatalmas eszével asszisztált abban is,hogy itthagyja a világot.Szerintem ez alsó hangon is kábítószerrel való visszaélés,személyiségi jogok megsértése,valamint szándékos veszélyeztetés,aminek a túladagolás lett a vége. Apuci szerintem megérdemli,hogy bálkirálynővé avassák egy csillagtúrán.
|
| 2010.03.28. 02:13 |
|
 |
|
tester
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.02.03. 15:16 Hozzászólások: 611 Kiosztott: 37 Kapott: 62
|
Ez így tényleg egy érdekes megközelítés.
_________________ http://www.egykalapalatt.info
|
| 2010.03.28. 16:56 |
|
 |
|
Tsókirály
HeavyGrower
Csatlakozott: 2009.10.15. 22:13 Hozzászólások: 201 Tartózkodási hely: Gyantatengeren túl Kiosztott: 3 Kapott: 9
|
Megnéztem én is a videot... Mit ne mondjak kinyílik a bicska a zsebemben amikor az ilyen tudatlan barom nyomja a baromságát. Utolsó 7 min. "Figyelem a Cannabis kemény drog! A Fűdílerek pofátlanok ...belerakhatják teába, italba akármmiba..." "A halálhoz vezet" "2 marihuánás cigaretta után jön az aranylövés" ....No comment!... Szerintem a családi háttér és a nevelés a felelős a kemény drog függők "kialakulásában". (90%+) Fesztiválokon mekkora mennyiségben fogy mondjuk ex, spuri stb... Ebből hány lesz függő és hány lesz alkalmi fogyasztó? Érdemes ezeken elgondolkozni.  ps.: Hit szerintem is fontos. KI-miben találja meg. Én saját magamban hiszek de lehet ez családi, példakép, vallási stb...
|
| 2010.04.28. 18:05 |
|
 |
|
Illuminator
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.02.19. 22:06 Hozzászólások: 636 Kiosztott: 86 Kapott: 26
|
Tsókirály írta: Szerintem a családi háttér és a nevelés a felelős a kemény drog függők "kialakulásában". (90%+) nem értek egyet. ismerek olyat akinek alkoholisták a szülei és még se iszik, se semmi. ez inkább genetika, illetve ész kérdése, nah meg környezeti hatásoké. aki hajlamos a függésre az függő lesz, aki meg hülye az kipróbálja a keményebb cuccokat is, és egyszer csak rászokik. nem hiába olyan sok a kiskorú nikotinfüggő, én is hülye voltam még akkor így rá is szoktam, most már viszont ha kávéval kínálnak azt se fogadom el, mert tudom h mit tesz. viszont sajnos az megoldhatatlan h addig ne kapjon drogot a kezébe az ember amíg lesz hozzá esze h mértékkel vagy egyáltalán ne csinálja. szóval ilyen az élet. am jó látni újra. 
_________________ Be voltam tépve, csak színeket láttam. Én voltam a kék, ő meg a piros, és lilát kevertünk.
|
| 2010.04.28. 19:33 |
|
 |
|
Tsókirály
HeavyGrower
Csatlakozott: 2009.10.15. 22:13 Hozzászólások: 201 Tartózkodási hely: Gyantatengeren túl Kiosztott: 3 Kapott: 9
|
Szerinted hol gyakoribb az ilyen jellegű probléma? Ott ahol a család összetart, rendesen odafigyelnek a gyerekre, törődnek vele, megbeszélik a dolgokat stb... vagy: Abban a családban ahol nagy ívben lesz@rják mit csinál a gyerköc, kivel van, mikor jön haza stb... pl. Egyik haverom 13 éves kora óta bagozik, 14 éves korától tudja az anyja. Engedi hogy bagozzon a lakásban is, ő veszi a cigit is neki stb.... Kérdem én; Normális az ilyen? Természetesen vannak kivételek de ritka.... Szüretre vissza jöttem.. 
|
| 2010.04.28. 19:46 |
|
 |
|
Illuminator
> HeavyGrower <
|
rám is szarnak...sőt..apum múltkor rám hozta a . az előnevelőhöz...sehol semmi...mondom anyád...nézzek jobbra balra...erre átrakta őket h jobban érje a fény...  igaz így már a szomszéd is látja...de majd apumra kennem ha jönnek a kékek.  szóval érted...hiába nem foglalkoznak/tak velem sose...attól még van eszem és boron és füvön kívül nem volt még mással dolgom. pedig voltam már olyan norvég "házibulin" ahol volt kokain tálca...meg herka is...szóval nem volt sok akadálya az eszemen kívül. (a kokaint bánom  egyszer belefért volna)
_________________ Be voltam tépve, csak színeket láttam. Én voltam a kék, ő meg a piros, és lilát kevertünk.
|
| 2010.04.28. 20:18 |
|
 |
|
Sylvio
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.11.09. 22:24 Hozzászólások: 579 Tartózkodási hely: New Jersey Kiosztott: 58 Kapott: 21
|
Illuminator írta: ...erre átrakta őket h jobban érje a fény...  jó fej faterod van 
_________________ "Mikor azt hittem már kint vagyok,ezek mindig visszarántottak"
|
| 2010.04.28. 20:36 |
|
 |
|
Illuminator
> HeavyGrower <
|
jaja, bár tavaly kivágta őket...de meglett azóta nevelve észérvekkel. hát igen...azért látszik h mennyit számít a tájékozottság...tvbe hallotta a sok f***...én meg 3x annyiszor mondtam a sok okosságot, szal csak rájött h nem minden igaz ami a tvbe van.... 
|
| 2010.04.28. 21:45 |
|
 |
|
gabikapunk
DEA ügynök
Csatlakozott: 2010.04.19. 19:03 Hozzászólások: 17 Images: 0 Tartózkodási hely: általában két helyen: itt is ott is Kiosztott: 2 Kapott: 0
|
Üdv! Csak szeretném elmondani a véleményem arról, hogy ha valaki kipróbálta a könnyű drogokat az nagy eséllyel fog "dobni" ill. "löni" magát. szerintem ezt embere válogatja! számtalan példát tudnék felhozni arra amikor kínálgattak különféle bogyókkal és porral, de mindíg visszautasítottam! jobban szeretem azokat az anyagokat -ilyenkor gondolok az élelmiszerekre, a különböző "kábítószerekre", stb.- amikről tudom hogy miből készülnek (éljen a disznóvágás!  ). Sőt még kipróbálás szinten sem érdekelnek a keményebb drogok, de el kell ismerni, hogy a társaság nagy szerepet játszik. Ezzel nem akarom elítélni azokat az embereket, akik már hozzányúltak keményebb "cuccokhoz" is, de a trinyó és az ilonka tényleg nem a legjobb választás!
_________________ Az élet csodás! Nélküle már halottak lennénk!
|
| 2010.04.29. 08:08 |
|
 |
|