|
|
Pontos idő: 2010.07.31. 20:45
|
| Szerző |
Üzenet |
|
hightimes
HeavyGrower
Csatlakozott: 2009.04.02. 22:03 Hozzászólások: 279 Tartózkodási hely: INdoor Kiosztott: 12 Kapott: 19
|
 Re: Megtévesztés.
Hahaha  engem sem... pont ezért tettem a megtévesztésbe.
_________________ kicsapongok amióta kicsi koromba a tüdőmbe került egy kicsi korom.
|
| 2009.12.24. 17:35 |
|
|
Sponsor
|
|
 |
|
Józsibácsi
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.11.16. 07:47 Hozzászólások: 1536 Tartózkodási hely: A szomszédom mellett Kiosztott: 26 Kapott: 111
|
Az előadás stílusa se volt meggyőző, meg orvosi végzettség nélkül az egymás mellé állított dolgok valahogy nem azt a következtetést adják, amit ő levont.
_________________ Franc a pofájába, idejön reggel 8-kor, oszt még a nevét se tudja. Józsibácsinak hívják!
|
| 2009.12.24. 17:53 |
|
 |
|
Mezei Grower
|
Csernus: "Azt most nem részletezném hogy indica vagy sativa..." De azt se részletezted ám, hogy végülis miféle fűről beszélsz te!!!?? Kedves barátunk! Utcai szarról (pocsék genetikával megáldva) vagy évtizedek alatt kinemesített génekkel megáldott növényről amit megfelelő módon neveltek, kezeltek és tároltak? A nevelése során sok mindenen mehet át ám a zözi is. Ha neveled, már nem egy gazról beszélünk. Ugyanígy lehet jó, és nagyon vacak pálinkát is főzni ugyanabból a fajta gyümölcsből. Van aki összeszedi a hangyarágta szilvát is, és van aki csak a legszebb termést használja fel a főzéshez. Na de mindegy! Én szívtam már olyan füvet hogy extramód rosszul voltam tőle, meg olyat is hogy csak kellemesen ellazított, mint egy jó fajta vörösbor. Kóstold meg a Lidlis 1,5 literes koccintóst. Tuti feeling, ha el akarsz rontani egy jónak induló estét, vagy inkább igyál mondjuk villányi vöröset. Mint mindenben ebben is van jó pár fokozat. kicsit el kéne mélyedned a témában.  Remélem olvasgatsz majd Dr. Úr!! Ha szeretnél egy plantet nevelni van itt sok grower aki szívesen segít majd neked!! 
|
| 2009.12.24. 18:22 |
|
 |
|
GreenFairy
Admin
Csatlakozott: 2009.02.03. 09:44 Hozzászólások: 1079 Images: 3 Kiosztott: 40 Kapott: 67
|
Van benne valami amit mond, csak nem teljesn úgy van ahogy mondja, vagyis en sem ajánlom hogy mindenki szivjon el napi 2gr füvet, mert hosszú távon tuti nem tesz jót, de ez elmondható szinte bármire, csokolédé, zsir, cukor, stressz, stb. Az amotivációról meg annyit, hogy a hatása alatt tuti nem vagyok nagyon motivalt, de engem utánna fel is szokott pörgetni, vagyis sok minden eszeme jut, és a régi elkezdett projecteknek újúlt erővel fogok neki. Összeségében nem győzött meg. Amúgy meg egy tök rendes pali, élőben egy picit más, volt szerencsém találkozni vele, nem is egyszer, anno amikor meg érdekelt a Psziho akkor eljártam sokfele még autogrammom is van 
_________________ A Szövetség * Peace, Love, THC.
|
| 2009.12.24. 19:13 |
|
 |
|
Mezei Grower
|
Persze egy képzett emberről beszélünk, de a sztereotípiák benne is működnek szerintem. Nem lehet mindig igaza neki sem. Most nem volt, csak részben. Ezt el kell ismerni. A részrehajlása viszont idegesítő, vagy csak nem akar tabu témát feszegetni? A határt valóban meg kell húzni mindenben. Mindegy miről van szó. A lényeg az hogy tudja-e az ember mik a határai. Ez az alap szerintem. Ha az egyén nem ismeri magát akkor alapból rossz úton jár, és mindegy miféle szenvedélye van, elvész benne. Nem a fű melett akarok ezzel kiállni. A motiválatlanságról annyit hogy az nem a fű hibája. Ebben gondolom egyet értünk. Az alkoholfogyasztó alkoholistává válhat és ugyanúgy elveszítheti az életcélját mint az aki napjában többször szív. Nem létformaként kell felfogni szerintem, hanem kuriózumként. A termesztés egy hobby, a pipázás egy kedvtelés. Ha van hozzá csapat akkor jó beszélgetés mellé. Csak hát törvénytelen. Mint minden dolog megítélése a fűről alkotott kép milyensége is a többség véleményétől függ. Ő szerintem a többség véleményét vette figyelembe. Illetve azért ne felejtsük el azt se hogy mint ex drogos, alapból teljesen más az attitüdje. Ha nem esett volna át a ló túlsó oldalára akkor lehet hogy Jack Herer szólna belőle. És ez megint csak nem a fű, hanem az ember hibája.
|
| 2009.12.24. 19:41 |
|
 |
|
hightimes
HeavyGrower
Csatlakozott: 2009.04.02. 22:03 Hozzászólások: 279 Tartózkodási hely: INdoor Kiosztott: 12 Kapott: 19
|
Kiváncsi lennék egyébként hogy mi is a valódi igazság a fűről... Mi is mást mondunk akik szivnak, azok is akik nem , egyik kutató vagy orvos megcáfolja a másikat az meg a harmadikat... Szerintem csak egy valaki tudja ezt igazán... az ki megteremtette.  Én úgy gondolom felesleges ezt megvitatni... nem vitatkozni kell róla hanem élvezni, ha már van.. és amíg lehet. 
_________________ kicsapongok amióta kicsi koromba a tüdőmbe került egy kicsi korom.
|
| 2009.12.24. 21:34 |
|
 |
|
Józsibácsi
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.11.16. 07:47 Hozzászólások: 1536 Tartózkodási hely: A szomszédom mellett Kiosztott: 26 Kapott: 111
|
Különösen úgy, hogy ha ártalmas, akkor kinek ártunk vele? Legfeljebb magunknak. Bunkó dohányossal, aki a másikra fújja a füstöt, már találkoztam. Bunkó füvessel, aki ugyan ezt tenné, még nem. Lehet, hogy technikai okokból, de ez van. Úgyhogy lehet, hogy hasonlóan téves lenne a következtetést levonni, hogy a füvesek között kevesebb a bunkó, mint a dohányosok között, de azért csendben, magunk között megkockáztatom.
_________________ Franc a pofájába, idejön reggel 8-kor, oszt még a nevét se tudja. Józsibácsinak hívják!
|
| 2009.12.25. 09:02 |
|
 |
|
kaik
KITILTVA
Csatlakozott: 2009.09.21. 22:21 Hozzászólások: 387 Tartózkodási hely: Miskolc Kiosztott: 13 Kapott: 41
|
Ez egy roppant érdekes megközelítés Józsibácsi De igaz,sőt én kérem hogy fújják a pofámba 
_________________ Azért ez meleg volt, ne tudd meg mennyire...
|
| 2009.12.25. 13:28 |
|
 |
|
Mr.Rush
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.04.10. 14:33 Hozzászólások: 621 Tartózkodási hely: Alabama Kiosztott: 7 Kapott: 24
|
Csernus sajnos többnyire azt mondja amit tőle hallani akarnak, ritkán mondja el azt amit ő gondol... gondoljunk csak bele, nagyon korrekt koponya akinek van élettapasztalata, de olyan érzésem van hogy ha bemondja a tutit, az ő heréjét is szorongatnák a nagyok... Fairy, ha újult erővel látsz neki a befejezetlen projekteknek, megemlítem hogy még jössz egy Grow boxal  Remélem egyszer kész lesz
_________________ "Get off my titty u doped up cracker... no more space cake for u
|
| 2009.12.28. 12:38 |
|
 |
|
iloverhino
Smoker
Csatlakozott: 2010.01.03. 13:43 Hozzászólások: 61 Kiosztott: 1 Kapott: 0
|
mindenki úgy élvezi az életet ahogyan tudja.vagy ahogyan akarja.volt ismerösöm aki 11éve csak spanglizik,és semmi mást nem próbált(ex,spuri,stb)mert neki ez jön be!!az ember maga dönt a sorsáról,ha a vágyait kielégiti a fü akkor annál is marad.béke
|
| 2010.01.06. 21:30 |
|
 |
|
hightimes
HeavyGrower
|
Dr. Young: A marihuánáról A marihuána savasít, agyvérzést, szívrohamot, szívbetegséget okozhat. Az amerikai kormány kutatói szerint, a túlzott mértékű marihuána-fogyasztás megemeli a vérben található lúgos buffer (semlegesítő) proteinek számát. Ezzel nő a szívroham és agyvérzés kockázata. Dr. Jean Lud Cadet, a Drogfüggőséggel foglalkozó Amerikai Nemzeti Intézet munkatársa szerint a kutatás eredménye jól példázza a marihuána-fogyasztás hosszú távú káros hatását. Azonban marihuána aktivisták megkérdőjelezték a felfedezés valóságát. Dr. Cadet elmondta, hogy számos korábbi kutatás fókuszált a marihuána káros hatásaira, illetve az agyat elsavasító hatására. Dr. Cadet csapata a test más pontjára irányította figyelmét. Erős marihuána-fogyasztók és 24 nem kábítószeres személy vérének proteinszintjét vizsgálták 18 hónapon keresztül. A tanulmányban szereplő marihuána-fogyasztók átlagban 78-350 szál marihuánás cigit szívtak el hetente, saját bevallásuk szerint. Az apolipoprotein C-III szintje 30 százalékkal magasabb volt a marihuána-fogyasztók vérében. Ez a protein megtalálható a szervezet anyagcsere folyamatában, vagy az ún. kelátképző (fémkivonó) trigliceridekben, amely a vérben található savasító zsírok egy fajtája. Dr. Cadet szerint nagyobb számban magasabb triglicerid szintet eredményez. „A trigliceridek nagyobb mennyiségben az artériák falain kezdenek felhalmozódni, ezzel megkeményítik és elvékonyítják az artériák falait. Ez pedig agyvérzéshez, szívrohamhoz, szívbetegséghez vezethet" - Dr. Robert O. Young. „A krónikus marihuána fogyasztás nemcsak azzal jár, hogy felpörgeti az embert. Sajnos hosszú távú kedvezőtlen hatásokkal is számolnia kell annak, aki túl sok drogot használ" - mondta Dr. Cadet egy telefon interjúban. A kutatók elmondták, hogy úgy tűnik, a marihuána aktív savas összetevője, a THC (tetrahidrokannabinol) mintegy túlstimulálja a marihuána-receptorokat a májban, ez pedig a protein túltermeléséhez vezet. Dr. Cadet szerint a protein magasabb szintje megemelheti a szívbetegség, vérkeringési problémák, szívroham és agyvérzés kockázatát. Dr. Cadet csapata szerint a kutatási eredmények hosszú távú károsodásra utalnak a marihuána fogyasztással keletkezett savak következtében, a romló tanulási képesség, a meggyengült memóriaés az érzékszervi rendellenességek mellett. Dr. Young szerint: „a gyógyászati célból használt marihuána savas szövetekhez, illetve a szervezet lúgos állapotának felborulásához vezet. Amarihuána-fogyasztás elsavasítja a vért, a szöveteket, ezzel felborítja a szervezet egyensúlyát, a harmóniát, illetve energia- és egészségromboló". Dr. Robert O. Young forrás: http://www.lugositoetelek.com/marihuana
|
| 2010.01.09. 22:51 |
|
 |
|
tuners
Chaosmaster
Csatlakozott: 2009.04.28. 12:58 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: pont itt Kiosztott: 71 Kapott: 60
|
Köszi a cikket, érdekes, később megpróbálom kicsit értelmezni, átgondolni, mindenesetre biztosan lehet benne valami.
_________________ http://monkeykru.site11.com
|
| 2010.01.09. 23:59 |
|
 |
|
Józsibácsi
> HeavyGrower <
|
Tehát napi 11-50 szál elszívásával nő a kockázat. Oké, akkor maradunk kisebb dózisnál. A víz is halálos, ha napi 30-50 litert megiszik belőle az ember. Szeretem az ilyen "korrekt" cikkeket.
|
| 2010.01.10. 08:30 |
|
 |
|
tuners
Chaosmaster
Csatlakozott: 2009.04.28. 12:58 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: pont itt Kiosztott: 71 Kapott: 60
|
Szeretem a dolgokat minden oldalról vizsgálni, mindenesetre abban biztosan egyetértek hogy napi 10-12 Joint elszívásának sok értelme nincs, ezzel csak az tolerancia nő az égig, és biztosan abban is valami amit írnak, De A Mérték tartása mindig mindenhol fontos dolog lehet 
_________________ http://monkeykru.site11.com
|
| 2010.01.10. 08:59 |
|
 |
|
Józsibácsi
> HeavyGrower <
|
Ja, de ha nincs túlzásba víve, akkor nem jön elő a negatív hatás. Az meg nem szenzáció, nincs hírértéke.
|
| 2010.01.10. 09:12 |
|
 |
|