| Szerző |
Üzenet |
|
butykos
|
 Magrendelés Pick 'n Mix Seeds
Pick and Mix Seeds - www.pickandmixseeds.co.uk Ide kéretik minden kérdés, észrevétel és tapasztalat a nevezett Shopról bepasszírozni!
Minden infót köszönettel veszünk 
|
| 2009.12.22. 19:25 |
|
|
Sponsor
|
|
 |
|
kaik
KITILTVA
Csatlakozott: 2009.09.21. 22:21 Hozzászólások: 387 Tartózkodási hely: Miskolc Kiosztott: 13 Kapott: 41
|
 Re: Magrendelés Pick And Mix Seeds
Teljes mértékben megbízható,korrekt,gyors .. A 3. rendelésemet bonyolítom velük. Először kapsz egy mailt hogy beérkezett a megrendelés és várják a kiválasztott fizetési módokon a pénz. Amint a pénz megérkezik egy levél is követi nemsokkal,hogy postára adták a megrendelt "terméket"  0% RISK 
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
_________________ Azért ez meleg volt, ne tudd meg mennyire...
|
| 2009.12.22. 21:10 |
|
 |
|
onDash
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.09.12. 14:57 Hozzászólások: 617 Kiosztott: 57 Kapott: 30
|
 Re: Magrendelés Pick & Mix Seeds
Csatlakozom az előttem szólóhoz  Nekem 5 nap alatt megérkezett a rendeléstől számítva. Annyit még hozzátennék hogy nagyon diszkréten, álcázva küldik valamiben az árut  Ötletesek 
_________________ KI MINT VET, ÚGY ARAT...
|
| 2009.12.22. 21:29 |
|
 |
|
Aegnor
DEA ügynök
Csatlakozott: 2009.12.08. 09:39 Hozzászólások: 5 Kiosztott: 0 Kapott: 0
|
 Re: Magrendelés Pick 'n Mix Seeds
Én most rendeltem elöszőr!Banki áttutalással fizettem rá 7 napra visszaigazoltak és még 13 nap és megkaptam a rendelést! Elég megbizhatonak tűnik és a csomagolas is korrekt! Semmi negatívum!
|
| 2009.12.30. 08:04 |
|
 |
|
WattKender
Smoker
Csatlakozott: 2009.12.21. 20:31 Hozzászólások: 61 Kiosztott: 2 Kapott: 3
|
 Re: Magrendelés Pick & Mix Seeds
onDash írta: Csatlakozom az előttem szólóhoz  Nekem 5 nap alatt megérkezett a rendeléstől számítva. Annyit még hozzátennék hogy nagyon diszkréten, álcázva küldik valamiben az árut  Ötletesek  Az a baj, hogy ha átvilágítják a DVD tokot, tökre táltszik ám benne a darabolként csomagolt mag. 100% biztonság nincsen. Csak óvatosan!
|
| 2009.12.30. 10:25 |
|
 |
|
kaik
KITILTVA
Csatlakozott: 2009.09.21. 22:21 Hozzászólások: 387 Tartózkodási hely: Miskolc Kiosztott: 13 Kapott: 41
|
Most ugye ezt nem gondoltad komolyan,hogy minden egyes csomagot átvilágítanak.... Egyet se,megsúgom....a gyanús és nagy csomagokat szokták csak RITKÁN,kétes országokból(holland,belga,spanyol stb) érkezőket. A lényeg...amit értsetek már meg...pár mag miatt nem fog senki,senkit ..egy kis logikával rájöhetnétek....főleg most hogy a környező országokban "szinte" legális már a ..
|
| 2009.12.30. 11:09 |
|
 |
|
milcsi
DEA ügynök
Csatlakozott: 2009.10.29. 11:50 Hozzászólások: 13 Kiosztott: 0 Kapott: 1
|
sziasztok! kártyával még nemtok fizetni! láttam van ilyen : Cash/Cheque/Postal Order = kézpénz/csekk/ postautalvány! ezek működésére lennék kiváncsi, mert ezekben nem vok jártas! előre is köszi! milcsi
_________________ [<<<milcsi>>>]
|
| 2009.12.30. 17:49 |
|
 |
|
malacz
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.12.21. 15:53 Hozzászólások: 535 Kiosztott: 41 Kapott: 21
|
 Magrendelés Pick And Mix Seeds
Üdv.
Pár perce rendeltem a "nevezett cégtől" pár magoncot. A banki utalást (Bank Deposit) választottam. Rendelés után azonnal jött a mail, hogy mit hova küldjek, és itt elakadtam picit, lenne pár kérdésem:
** PLEASE NOTE THIS TRANSACTION WILL APPEAR ON YOUR STATEMENT AS 'VERY CLEVER STUFF' ** ez mit jelent?
Ezt követik a rendelési adataim és, hogy mennyi az összeg. Majd pedig jön ez:
PLEASE SEND PAYMENT TO:
Bank Name: Barclays A/C Name: Very Clever Stuff A/C No.: ******** Sort Code: **-**-**
For non-UK payments only: IBAN: **** **** **** **** **** ** SWIFT: ********
Please include *only* your order number as the reference.
Szóval ezek alapján, hogy kell kitölteni, mely adatokra lesz szükség? Még annyit értek, hogy a megjegyzéshez csak a rendelési számomat kell irni
|
| 2010.01.03. 09:32 |
|
 |
|
Shyla Stylez
HeavyGrower
Csatlakozott: 2009.11.24. 22:01 Hozzászólások: 226 Kiosztott: 16 Kapott: 6
|
Idézet: Cash/Cheque/Postal Order = kézpénz/csekk/ postautalvány! ezek működésére lennék kiváncsi, mert ezekben nem vok jártas! ha nem tudsz kártyával fizetni, mert olyan kártyád van (pl. maestro), de van bankszámlád, akkor átutalhatod a pénzt a te számládról az övékére. amint megkapják a pénzt, egyből küldik a cuccot. ez nem saját tapasztalat, én is utánajártam. ha nincs bankszámlád, vagy nem akarsz utalni, akkor csak egy megoldás van, a készpénz közvetlen postai küldése. ez csak annyiból áll, hogy a (lehetőleg) pontos összeget (lehetőleg) angol fontban egyszerűen belerakod egy borítékba, és elküldöd nekik. fontos, hogy papírpénzt küldj, de szerintem ez magától érthetődik.az egykalapalatt fórumon vagy itt már nemtom, de egy balek aprópénzt is rakott a borítékba...a rendelése gond nélkül lezajlott  LOL. tehát ilyen is van. az utána következő hozzászólásra válaszolva: Idézet: ** PLEASE NOTE THIS TRANSACTION WILL APPEAR ON YOUR STATEMENT AS 'VERY CLEVER STUFF' ** ezzel ne foglalkozz. a bankszámlakivonatodon szereplő megnevezést tartalmazza. amit be kell írni az átutaláshoz: a kedvezményezett (jelen esetben a pickandmix)számlatulajdonos neve: Very Clever Stuff bankszámláját vezető bank neve: Barclays folyószámla száma: a kapott e-mailben "IBAN" valamint kell még a bank SWIFT kódja: a kapott e-mailben "SWIFT" és igen, a közleménybe CSAK a rendelés számodat írd! a bankban, ahol majd az átutalást végzed, kérdezd meg hogy a külföldi átutalás hogy működik, mi kell hozzá.biztos ami biztos. én nemrég kaptam pénzt külföldről, és ezek az adatok kellettek. ha otthonról, neten végzed az átutalást, akkor nem vágom mi van, ezért ajánlott bankfiókba menni. remélem tudtam segíteni
_________________ A türelem sinsemillát terem.
|
| 2010.01.03. 10:45 |
|
 |
|
Shyla Stylez
HeavyGrower
|
Idézet: Cash/Cheque/Postal Order = kézpénz/csekk/ postautalvány csekkel és postai utalvánnyal csak az Egyesült Királyságon belül fizethetsz
|
| 2010.01.03. 10:48 |
|
 |
|
malacz
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.12.21. 15:53 Hozzászólások: 535 Kiosztott: 41 Kapott: 21
|
Köszönöm a gyors választ!
Majd megkérdezem azért, hogy mi kell, szerintem meg kell majd adni az "A/C No"-t és a "Sort Code"-t is, bár nem tudom mi az (még sosem utaltam).
És ha jól értem az "A/C Name" a kedvezményezett, vagyis a Very Clever Stuff (a pick n mix helyett).
Nagyjából vágom, remélem minden simán fog menni!
-és még egy kérdés: Mivel az összeg fontban van megadva, azt is kell majd utalnom? Vagy számoljam át euróba?
|
| 2010.01.03. 13:04 |
|
 |
|
kaik
KITILTVA
|
Shyla Stylez írta: Idézet: Cash/Cheque/Postal Order = kézpénz/csekk/ postautalvány csekkel és postai utalvánnyal csak az Egyesült Királyságon belül fizethetsz NEM. 1. Készpénz - egy borítékot felcímezel az emailben kapott címmel "very clever stuff" és elküdöd nekik. 2. Csekk - ha csak nincs csekk könyved  de ugysincs - MO-n nem divat 3. Postautalvány - postán fizeted be, ugyancsak a megadott címre píísz
|
| 2010.01.03. 14:31 |
|
 |
|
Shyla Stylez
HeavyGrower
|
nemtom akkor hogy honnan szedtem azt az infót hogy csak UK-n belül lehet csekkel vagy postautalvánnyal fizetni. pedig meggyőződésem hogy valahol ezt olvastam, de akkor lehet hogy nem a pickandmix oldalán.elnézést ha valakit félreinformáltam volna.
|
| 2010.01.04. 15:48 |
|
 |
|
tuners
Chaosmaster
Csatlakozott: 2009.04.28. 12:58 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: pont itt Kiosztott: 71 Kapott: 61
|
Én is így értelmeztem a leírásuk alapján.
_________________ http://monkeykru.site11.com
|
| 2010.01.04. 16:16 |
|
 |
|
teckA
Smoker
Csatlakozott: 2009.06.05. 13:20 Hozzászólások: 69 Kiosztott: 4 Kapott: 0
|
és visa kártyával lehet fizetni?használta már valaki ?
|
| 2010.01.04. 16:19 |
|
 |
|