| Szerző |
Üzenet |
|
malacz
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.12.21. 15:53 Hozzászólások: 479 Kiosztott: 27 Kapott: 15
|
 Re: Magrendelés Pick 'n Mix Seeds
Ok, köszi szerintem is tuti, csak megerősítést akartam 
|
| 2010.01.08. 12:33 |
|
|
Sponsor
|
|
 |
|
mindenhato
Smoker
Csatlakozott: 2010.01.04. 19:39 Hozzászólások: 68 Images: 0 Kiosztott: 2 Kapott: 3
|
Üdv mindenkinek! Nah én most rendeltem a Pick 'n Mix-től. Visa kártyával fizettem, és minden rendben ment. 2 percen belül kaptam a banktól is sms-t h sikeres tranzakció stb. Szóval már csak várok .. a visszaigazoló mailban vettem észre, h az utcanevet elírtam, Kolcsey helyett Lolcsey-t írtam  remélem ez nem lesz gond és a helyi postás feltalálja magát nah üdv peace! 
|
| 2010.01.13. 16:30 |
|
 |
|
Derek
HeavyGrower
Csatlakozott: 2009.07.12. 11:04 Hozzászólások: 265 Images: 0 Tartózkodási hely: Cleveland Kiosztott: 0 Kapott: 10
|
Hát nem biztos,lehet itt fog keringeni a leveled és visszaküldik nekik,én a helyedbe írnék egy mailt a pickandmix-nek hogy elrontottam a címet,egyből vissza is írnak hogy vették és javítva... 
_________________ Egy jó dolog van a zenében : Amikor üt.nem érzel fájdalmat
|
| 2010.01.13. 17:30 |
|
 |
|
mindenhato
Smoker
Csatlakozott: 2010.01.04. 19:39 Hozzászólások: 68 Images: 0 Kiosztott: 2 Kapott: 3
|
húha ez nem jó és esetleg megkérhetnélek, hogy írd le egy-két mondatban a szöveget, mert annyira nem tudok angolul sajna. Ezt nem tudnám elintézni. Ha esetleg tudnál segíteni, azt megköszönném remélem nem lesz gond belőle 
|
| 2010.01.13. 18:50 |
|
 |
|
Tsókirály
HeavyGrower
Csatlakozott: 2009.10.15. 22:13 Hozzászólások: 201 Tartózkodási hely: Gyantatengeren túl Kiosztott: 3 Kapott: 9
|
Németül nem jó? De mivel sürgi valami hasonlót írnék én: "Hy dear Pick 'n' Mix! FUCK! I Miss! MY real adress: [cím] #[rendelési kód] Thanks" Nah jó ez kicsit alpári, pontatlan meg minden.. De nem lényeg. megértik ha írsz nekik valamit.... A lényeg hogy a lényeg legyen benne (rendelési szám, régi-új cím, neved.  )
|
| 2010.01.15. 15:55 |
|
 |
|
Mezei Grower
|
Valami ilyesmit írj nekik:
Hi PickandMix Team!
I tell in my order mail, one wrong transport adress!! Please emend the adress to ..........street number
Thanks a lot!
..igen, . szám meg minden más fontos adat is legyen benne!!
|
| 2010.01.16. 02:10 |
|
 |
|
betyar
Smoker
Csatlakozott: 2009.11.01. 17:29 Hozzászólások: 86 Kiosztott: 0 Kapott: 4
|
Sziasztok Első magrendelésem bonyolítottam a Pick 'n Mix-nél, múlt hét szombat késő este megrendeltem, kedden már jött a második mail hogy postára adták, pénteken délután meg is kaptam. Igaz egy mag sérült volt, de gondolom nem seed banknál törték össze a csomagot, DvD tok széle összeroppantva... Még jó hogy előrelátó voltam és 5 helyett 6db-ot rendeltem, hogy ki tudja nem csírázik egy vagy bármi más, és tudjam tartani a tervezett létszámot, erre ideális egy viszonylag olcsó tartalékos muskétás! Szóval én is csak ajánlani tudom, gyors olcsó és diszkrét! (nem a kommandósok rúgtak mellbe amikor hazaértem munkából) Babra fel!
_________________ ha riska tudna cigizni, ő se legelne
|
| 2010.01.16. 19:45 |
|
 |
|
mindenhato
Smoker
|
köszi mégegyszer mindenkinek a segítséget írtam nekik és már válaszoltak h ok minden rendben.. már várom csak a csomagot üdv peace 
|
| 2010.01.16. 21:51 |
|
 |
|
GreenFairy
Admin
Csatlakozott: 2009.02.03. 09:44 Hozzászólások: 1079 Images: 3 Kiosztott: 40 Kapott: 67
|
malacz írta: Ezer kösz a cimert haver!
Csak még mindig azon parázok, hogy €-ban tudnak utalni, viszont a csaj ajánlotta, hogy csináltassak Visa kártyát. 2 félét ajánlott:
- Visa Classic - dombornyomott (ki-és befizetésre is használható, és egyesek szerint csak az ilyen dombornyomottakat fogadják el)
- Visa Virtuon - sima, nem dombornyomott (ezt direkt netes vásárlásokra használhatnám, és erre csak befizetni lehet és el kell költeni róla a lóvét)
Anyival okosabb a Visa Virtuon, hogy nem tudnak lenyulni, vagyis csak annyi pézt utalsz rá amennyi éppen kell, és levásárlod. Pl: Megveszel egy szoftot ami pl 10$ majd az apróbetüs részzben irja, hogy a support hozzá havi 5$ amit majd minden hónapban vonnak szépen le hiszen megvannak az adataid és teljesen jogos, vagy lásd a mostani helyzetet a ppo .hu val. Szóval sok kellemetlenségtől megtudod kimélni magadot. Akinek meg nincs bankártya SOKKAL olcsóbb ha egy bótítékban küldi a $, nem marad semmi nyoma és hamarább elintézi az ember mint futkározni a bankokba és vitatkozni az alkalmazottakal. Az EURO alapu átutalás valami 3,300 ft az OTP nél ami lehet 2-3 maggal több is. Pace.
_________________ A Szövetség * Peace, Love, THC.
|
| 2010.01.17. 00:57 |
|
 |
|
Thunderbolt
Smoker
Csatlakozott: 2009.10.08. 10:25 Hozzászólások: 94 Kiosztott: 3 Kapott: 2
|
Hali, Valaki-nek került már birtokába egy ilyen discount code? esetleg osszza meg velünk is...  . Regebb olvastam valameik topik-ban egy ilyen árengedményes kodot,de már nem tudom hol,merre... peace
|
| 2010.01.18. 01:11 |
|
 |
|
kaik
KITILTVA
Csatlakozott: 2009.09.21. 22:21 Hozzászólások: 387 Tartózkodási hely: Miskolc Kiosztott: 13 Kapott: 41
|
Discount Code : RIU
_________________ Azért ez meleg volt, ne tudd meg mennyire...
|
| 2010.01.18. 01:30 |
|
 |
|
kandiko
DEA ügynök
Csatlakozott: 2010.01.17. 08:04 Hozzászólások: 38 Kiosztott: 2 Kapott: 1
|
hello irjátok be hogy RIU ÉS KAPTOK 10% KEDVEZMÉNYT!!!!!!!!!!!
|
| 2010.01.18. 11:59 |
|
 |
|
mindenhato
Smoker
|
 Re: Mag rendeles Lepesrol Lepesre...
Üdv mindenkinek! Az lenne a probléma, h 13-án rendeltem a pick 'n mix-től, kártyával fizettem, amit azonnal le is vontak a számláról, akkor kaptam egy visszaigazolást mailben, azóta semmi... pedig már egy hét telt el itt azt olvastam h bankkártyával való fizetésnél pár nap.. X ez normális am?? most parázok h mi lesz.. valamit mondjatok üdv.. peace! 
|
| 2010.01.19. 14:37 |
|
 |
|
butykos
|
Olvasd át a rendelésedet, hogy minden adatodat jól adtad-e meg és ha igen, akkor írj nekik és kérdezz rá, hogy ezen meg ezen a rendelési számon nyilvántartott cuccos hogy áll...
|
| 2010.01.19. 15:12 |
|
 |
|
kaik
KITILTVA
Csatlakozott: 2009.09.21. 22:21 Hozzászólások: 387 Tartózkodási hely: Miskolc Kiosztott: 13 Kapott: 41
|
Akkor te még mindig jobban jártál mint én,ugyanis december 22.-én rendelt csomagom a mai napig nem ért ide,ami a magyar oldal tipikus esete...lopnak ahol tudnak(majdnem mondtam hova menjenek).... A lényeg,ha lekapták a pénzt és még nem jött egy levél a feladásról "shipping" akkor no para....be nem húz a pickandmix,csak a magyar,sajnos píísz
_________________ Azért ez meleg volt, ne tudd meg mennyire...
|
| 2010.01.19. 15:16 |
|
 |
|