|
|
Pontos idő: 2010.07.31. 21:11
|
| Szerző |
Üzenet |
|
zigy
DEA ügynök
Csatlakozott: 2010.02.18. 13:01 Hozzászólások: 38 Kiosztott: 1 Kapott: 0
|
 Re: Magok az internetrol...
Folytatás: az e-mailben amit küldtek azt írták max. 50 euróig válasszak valamit a 25 eurós mag helyett. Gondoltam nagyon korrektek... 35 € -s választottam. 2 nap múlva újra írtak, hogy ez 10-zzel drágább mint az eredeti! Most már elegem van! Már csak a pénzemet akarom vissza kapni! Többet ezektől soha nem rendelek! 
|
| 2010.03.12. 20:28 |
|
|
Sponsor
|
|
 |
|
zigy
DEA ügynök
|
Folytatás: írtam, kérem vissza a pénzem. Válaszban elismerte, hogy ők a hibásak, összekeverték a rendeléseket, és akkor nem választanék mégis? 25€-ért. Hát már nincs kedvem tőlük semmit választani.
|
| 2010.03.15. 13:48 |
|
 |
|
Mezei Grower
|
Remélem nem járok úgy mint Te!! Én már legalább három hete elutaltam a pénzt a Bushdoktornak. Még semmi sem jött meg. Folyamatos levelezésben állok a kapcsolattartó csávóval, aki így emailen keresztül elég segítőkésznek tűnik. Írtam hogy nem kaptam semmit, nézzen már utána hogy mi a ...  van már, mert kezdek kicsit elégedetlenkedni. Válaszolt elég hamar. Azt írta, hogy a rendelésemben nem adtam meg a házszámot. Lehet hogy ekkora barom voltam? Mit volt mit tenni, hát elküldtem a részletes adataimat. Kértem, hogy értesítsen a fejleményekről. Válaszolt, hogy a levelem a közelben van egy raktárban (vagy valami ilyesmi), és hogy elküldi a szállító cégnek az újonnan megadott adataimat. Amúgy érdekes, hogy miért adták fel házszám nélkül a csomagot, vagy ha rossz is a házszám, de a város, és az utca meg van adva, akkor már a postás is megtalált volna engem. Szerinem. Szóval gyanús, hogy valami gebasz lehet az én rendelésemmel is. Amúgy tegnap azt írta hogy "még ma vagy holnap megkapod". Nos, ma sem jött semmi  , ha holnap sem kapom meg, akkor az elég szar lesz, és én is kérem vissza a pénzemet, és legalább újabb két hetet csúszik a projektem. Ha ez lesz, akkor a Szídbutikbol fogok rendelni.
|
| 2010.03.17. 18:18 |
|
 |
|
Mezei Grower
|
Na végre megjöttek a magok! Utalástól számítva több mint három hét, 6 email váltás, és két telefon kellett hogy végül is ide érjenek. Állítólag valahogy eltűnt a házszámom. Érdekes. Egyébként a csomagolás korrekt. Kis lapos kartondoboz, benne olyan "pufis" anyaggal. Mindegyik mag sértetlen. Hogy megéri-e tőlük rendelni, azt mindenki döntse el maga. Azért tőlük vettem, mert gyorsan szerettem volna megkapni, elvégre szomszédok. Régebben a postás hozta ki, most futárszolgálattal küldték. A posta gyorsabb volt. Béke!
|
| 2010.03.20. 09:39 |
|
 |
|
zigy
DEA ügynök
|
Visszakaptam én is a pénzem, bár ez is nem kevés e-mail váltásba került, és a bankom levont 1300 Ft-ot, valutaváltás miatt. Jól megszívtam.
|
| 2010.03.20. 10:26 |
|
 |
|
Ty-úr
KITILTVA
Csatlakozott: 2010.03.11. 17:56 Hozzászólások: 7 Kiosztott: 0 Kapott: 0
|
03.21-én rendeltem a bokordoktortól, kápéban küldtem ki az árát. Remélem jövő hétre ideér.
_________________ Imádok a természet felett!
|
| 2010.03.23. 14:34 |
|
 |
|
erwinkli
Smoker
Csatlakozott: 2010.01.25. 23:44 Hozzászólások: 87 Kiosztott: 0 Kapott: 1
|
Sziasztok nem vagyok valami nagy angolos szóval a segítségeteket szeretném kérni. Erről a honlapról szeretnék a közeljövőben rendelni. http://www.cannabis-seeds-bank.co.uk/Megbízható-e és a csomagolásából kiderül a tartalma ? Ez a növényke érdekelne engem: http://www.cannabis-seeds-bank.co.uk/gr ... d_701.htmlAz lenne a kérdésem, hogy ez az ár amit írnak (Price: £32.99 ) az minden egyes magra vonatkozik vagy 1 tasakra mibe van pár mag.
_________________ Füstöl a Ganja,életünk így szép...
|
| 2010.03.31. 13:27 |
|
 |
|
del001
|
Az ár 5 darab magra vonatkozik
|
| 2010.03.31. 14:15 |
|
 |
|
greensultan
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2010.01.14. 07:50 Hozzászólások: 771 Tartózkodási hely: A fűben hempereg Kiosztott: 24 Kapott: 50
|
az ár 1 csomagra értendő, amiben 5 db mag van. Jobb oldalon a "Seeds Per"-nél láthatod, hogy "05 Seeds". Ott tudod átállítani is (ha akarod) (10 Seeds +£29.00) ami 10 magot jelent. A 10 mag ára £61.99.
A csomagolás semleges lesz és nem derül ki belőle a tartalma, legalább is a többi cégből kiindulva gondolom.
_________________ A drog rossz, értem?
|
| 2010.04.06. 11:56 |
|
 |
|
erwinkli
Smoker
Csatlakozott: 2010.01.25. 23:44 Hozzászólások: 87 Kiosztott: 0 Kapott: 1
|
Na majd egyszer csak rendelek, amint ki lesz alakítva a helye bent ....
_________________ Füstöl a Ganja,életünk így szép...
|
| 2010.04.06. 13:09 |
|
 |
|
Shyla Stylez
HeavyGrower
Csatlakozott: 2009.11.24. 22:01 Hozzászólások: 226 Kiosztott: 16 Kapott: 6
|
erwinkli én már kétszer rendeltem onnan, és gond nélkül megjöttek a magok. ráadásul ingyen magot is küldtek, amik nem kamuk, mind kicsírázott. super lemon haze szerintem jó lesz. itt egy kép róla, hogy mire számíts, ha nem vagy nagyon pro, de nem is vétesz szarvashibákat ha rendelésre adod a fejed, akkor azt ajánlom, hogy az az opciót, hogy "remove from original breeders pack" azt pipáld ki, mert így majd nem az eredeti nemesítői pakkban kapod a magokat (és a green house-nál ez tudtommal kis kör alakú műanyag tartó), hanem kis nejlon zacsiba lesz újracsomagolva. ez azért jó, mert az eredeti nemesítői tasakban igencsak zörög, csörög, ami felkeltheti a kíváncsi szemek-fülek figyelmét a szállítás folyamán. egyébként meg ha tudsz szerválni pár vállalkozó szellemű társat, akkor jobban jársz ha kimész bécsbe magot venni. én most voltam pár cimborámmal. igen sokat kellett utaznunk, és még ígyis megérte anyagilag. para szempontjából meg sokkal-sokkal jobb mint a rendelés.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
_________________ A türelem sinsemillát terem.
|
| 2010.04.06. 13:33 |
|
 |
|
Mr.Paradicsom
DEA ügynök
Csatlakozott: 2009.12.28. 17:31 Hozzászólások: 40 Tartózkodási hely: On the soil Kiosztott: 2 Kapott: 2
|
Hozzászólás Re: Magok az internetrol... Én anno innen rendeletem(utalással): http://www.high-supplies.com/catalog/Minden megjött frankón(4-5 nap) Annyiban módosítanám ezt, hogy ugyan baromi gyorsan megküldik, csak éppen nem azt, amit kérsz...20 auto-bol, valahogy 1 sem lett az...18/6-ba sztem várhattam volna egy évig, hogy magától beinduljon...Max. megdeglett volna  Tehát én személy szerint nem ajánlom, de már erre találtam más oldalakon is utalást!Tehát valamit tuti küldeni fognak, de hogy mit azt soha nem fogod megtudni...reklamációt meg felejtsd el, mert lerendeznek egy mondattal, hogy próbálj ki mást 
|
| 2010.04.30. 09:58 |
|
 |
|
mangapanda
Újjonc
Csatlakozott: 2010.05.08. 21:14 Hozzászólások: 1 Kiosztott: 0 Kapott: 0
|
sziasztok.első hozzászólásom:rendeltek már vki ismerősei,nem tom kik  a weedseedshop.com oldalról,hétfőn,pénteken ott volt,vagy két hete azóta az összes maradéktalanul kikelt olcsó,megbizható.Egy nagy kérdés,amire választ kapnom csak 1-2 napom van,so ha vki tud segiteni előre is kösz!a dope-seeds.co.uk oldalról rendelt már vki,és ha igen mik a tapasztalatok?köszönöm
|
| 2010.05.08. 21:31 |
|
 |
|
turupp
DEA ügynök
Csatlakozott: 2010.03.07. 13:42 Hozzászólások: 28 Kiosztott: 1 Kapott: 1
|
A BIC és a SWIFT az ugyanaz? Mert a visszaigazolós e-mailomban csak BIC van megadva. Valami hír bushékról? Megjavultak már?
_________________ Vigyázat! Veszélyesen kezdő!
|
| 2010.05.10. 12:24 |
|
 |
|
bahamut
Smoker
Csatlakozott: 2010.02.11. 18:02 Hozzászólások: 61 Kiosztott: 0 Kapott: 0
|
Hello szerintetek Dutch passionos white widow vagy greenhause
_________________ Minek a zöld szem, ha vörös is lehet és ha e vörösség a természet zöldjétől ered
|
| 2010.05.23. 16:36 |
|
 |
|