|
|
Pontos idő: 2010.07.31. 20:53
|
| Szerző |
Üzenet |
|
Scap
DEA ügynök
Csatlakozott: 2010.03.07. 14:39 Hozzászólások: 20 Kiosztott: 0 Kapott: 0
|
 Re: Honnan vegyek?
A hanf hanf-nál vagy bushdokinál nem lehet darabonként magokat rendelni? Nekem nem kell 5-10 darabos pack. Felesleges lenne annyi és pénzkidobás.
|
| 2010.03.14. 19:45 |
|
|
Sponsor
|
|
 |
|
Józsibácsi
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.11.16. 07:47 Hozzászólások: 1536 Tartózkodási hely: A szomszédom mellett Kiosztott: 26 Kapott: 111
|
Legjobb tudomásom szerint csak a Pick and Mix Seeds foglalkozik ilyennel. Érdemesebb tőlük rendelni, ha kevés kell, több fajtából. Lehet, hogy drágábbra jön ki 1-1 mag, de ha csak 2 darab fem mag kell, akkor ne kell megvenni 5-10 darabot, tehát összességében olcsóbb.
_________________ Franc a pofájába, idejön reggel 8-kor, oszt még a nevét se tudja. Józsibácsinak hívják!
|
| 2010.03.14. 19:49 |
|
 |
|
Scap
DEA ügynök
Csatlakozott: 2010.03.07. 14:39 Hozzászólások: 20 Kiosztott: 0 Kapott: 0
|
Ez igaz, de a p n mixet kockázatosabbnak tartom. Csak az a baj, hogy muszáj onnan rendelnem.
|
| 2010.03.15. 13:01 |
|
 |
|
Grasshopper
HeavyGrower
Csatlakozott: 2010.02.08. 20:34 Hozzászólások: 347 Kiosztott: 4 Kapott: 28
|
Hali! Hosszúhétvégén Prágába indultam. Gondoltam a kellemeset összekötöm a hasznossal.(magból sosem elég.) Hallottam, hogy Pozsonyban van 1 hely, ahol magokat lehet venni. Ránéztem a weboldalukra (grower.sk), és elég jó kínálat ígérkezett. Pénteken indultam. Hétfőn még csak 36 oldal volt a smartshop címszó alatt, csütörtök estére 55 oldal lett belőlle… Közben feltöltötték a Kannabia, Nirvana és a Sativa seedbank magjait is. Kinéztem ami kell lés elindultam. A GPS pikk-pakk odavitt, de nélküle is könnyű megtalálni a boltot, mert egy főútvonalon van. Bemegyek, mondom mit szeretnék, erre a csávó azt mondja nincs. Mondok mást, az sincs. Mondom akkor mutasd mi van. A végén kiderült, hogy vannak Greenhouse magok (abból sem mind), van pár regular a Dutch Passiontól, de feminizáltakból szinte egyikből sincs, csak a Colour mix 1 és 2. Van még Serius AK47, Meg a Flying Dutchment Skunk 1-e…….. Mondja a csávó, hogy hétfőn jön meg minden. Hagyjam ott a lóvét. Ő kedden feladja. Nem volt más választásom, mert az ottani kínálatból semmi nem hozott lázba. Kifizettem. Plusz 3Eur postára. És külön meg kellett kérjem a srácot, hogy valami műanyagba tegye bele, mert bőszen bizonygatta, hogy a pufis boríték elég lesz. Adott számlát, mindent. Most kíváncsian várom, hogy valóban feladja, illetve, hogy időben feladja-e.  Az igazat megvallva nem nagyon bízom benne, hogy ma megkapták a magokat. De nem ítélkezek előre. Tanulság: Mielőtt elindulnál a pozsonyi boltba vásárolni, előtte érdeklődj mailben, nehogy ott érjen meglepetés. Ha megjöttek a magok, vagy van fejlemény jelzem. Ja! Angol-Német-Szlovák nyelvet értik, a Magyart nem. Peace!
_________________ Azt mondják, elmebetegségben szenvedek... Pedig nem is szenvedek. Élvezem minden percét!
|
| 2010.03.15. 18:50 |
|
 |
|
skydiver
HeavyGrower
Csatlakozott: 2010.02.01. 12:22 Hozzászólások: 288 Tartózkodási hely: Erdely-orszag Kiosztott: 9 Kapott: 8
|
erdekes tortenet;) kivancsi vagyok h megerkeznek a magok, amugy en inkabb hazajottem volna es rendeltem volna a netrol amit igazan akarok 
_________________ Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
|
| 2010.03.16. 18:03 |
|
 |
|
Grasshopper
HeavyGrower
Csatlakozott: 2010.02.08. 20:34 Hozzászólások: 347 Kiosztott: 4 Kapott: 28
|
Ma megjöttek a magok!!! Nagy pufis boríték, abban kis pufis boríték, abban 1 cd-tok. Abban egy nagy zárható zacsiban a két leragasztott gyári tasak. Annyit hibázott csak a történet, hogy nem kedden, hanem szerdán adták fel. Szóval a grower.sk-nak 5 pontból 5 jár. Még azt írták, hogy ami fent van a weboldalon, az már minden ott van a shopban is. Én pont azt az időpontot fogtam ki, ami a termékskála bővítés internetre való feltöltése, és a magok tényleges megérkezése között volt. (4 nap) Ha valaki a személyes beszerzést részesíti előnyben a postával szemben, és a Kannabia, vagy a Flying Dutchmen (ezeket a Bushdokinál nem tudod megvenni) kínálatából szeretne magot, akkor ez a pozsonyi bolt megfelelő alternatíva lehet. Még közelebb is van mint Bécs. Azért mint az előző hsz-emben is megírtam, egy email indulás előtt nem árthat. Peace
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
_________________ Azt mondják, elmebetegségben szenvedek... Pedig nem is szenvedek. Élvezem minden percét!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Anonymous 2010.03.21. 05:08-kor.
Semmi értelme idézned az előző hsz-edet. Csak a helyet foglalja feleslegesen...
|
| 2010.03.19. 13:01 |
|
 |
|
uromboros 77
Grower
Csatlakozott: 2010.01.04. 09:31 Hozzászólások: 134 Tartózkodási hely: ZÖLDERDÖ Kiosztott: 2 Kapott: 0
|
sziasztok. én tegnap postáztam 45 eurot(képeslapban csak papír pénzt)hanf hanf-nak. kíváncsian várom mi lesz. ahogy tudok valamit írok nektek.szurkoljatok nekem 
|
| 2010.03.31. 17:33 |
|
 |
|
Dr Watson
Újjonc
Csatlakozott: 2010.03.26. 11:35 Hozzászólások: 1 Kiosztott: 0 Kapott: 0
|
Sziasztok!
Totál újonc vagyok, most csatlakoztam a közösséghez. Belevágnék én is egy haverommal a nevelgetésbe, és most a magnál járunk. A Hanfhanf-tól (vagy jobb ötlet?) rendelnék, kérdésem, hogy megbízható-e, illetve a borítékban pénzküldés biztonságos, és eljut e a címzetthez?
Kösz!
|
| 2010.03.31. 19:25 |
|
 |
|
skydiver
HeavyGrower
Csatlakozott: 2010.02.01. 12:22 Hozzászólások: 288 Tartózkodási hely: Erdely-orszag Kiosztott: 9 Kapott: 8
|
Grasshopper írta: Ma megjöttek a magok!!! Nagy pufis boríték, abban kis pufis boríték, abban 1 cd-tok. Abban egy nagy zárható zacsiban a két leragasztott gyári tasak. Annyit hibázott csak a történet, hogy nem kedden, hanem szerdán adták fel. Szóval a grower.sk-nak 5 pontból 5 jár. Még azt írták, hogy ami fent van a weboldalon, az már minden ott van a shopban is. Én pont azt az időpontot fogtam ki, ami a termékskála bővítés internetre való feltöltése, és a magok tényleges megérkezése között volt. (4 nap) Ha valaki a személyes beszerzést részesíti előnyben a postával szemben, és a Kannabia, vagy a Flying Dutchmen (ezeket a Bushdokinál nem tudod megvenni) kínálatából szeretne magot, akkor ez a pozsonyi bolt megfelelő alternatíva lehet. Még közelebb is van mint Bécs. Azért mint az előző hsz-emben is megírtam, egy email indulás előtt nem árthat. Peace orvendek h nem kellett csalodnod szetnezek en is azon az oldalon... 
_________________ Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
|
| 2010.03.31. 22:14 |
|
 |
|
PROti
DEA ügynök
Csatlakozott: 2009.11.23. 17:48 Hozzászólások: 28 Kiosztott: 0 Kapott: 0
|
|
| 2010.04.02. 18:49 |
|
 |
|
Józsibácsi
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.11.16. 07:47 Hozzászólások: 1536 Tartózkodási hely: A szomszédom mellett Kiosztott: 26 Kapott: 111
|
Keress rá a fórumon a "hollandiából" szóra, és megkapod a választ.
_________________ Franc a pofájába, idejön reggel 8-kor, oszt még a nevét se tudja. Józsibácsinak hívják!
|
| 2010.04.02. 18:54 |
|
 |
|
PROti
DEA ügynök
|
Nem találtam választ!Pls válaszoljon valaki köszi! 
|
| 2010.04.03. 13:13 |
|
 |
|
Józsibácsi
> HeavyGrower <
|
A lényeg: Hollandiából rendelve egy kicsit nagyobb a bukásveszély, mintha Angliából, vagy Bécsből/Pozsonyból rendelnél. Én eddig Angliából (Pick and Mix Seeds) és Bécsből (Bushdoctor) rendeltem, gond nélkül megjöttek.
|
| 2010.04.03. 13:15 |
|
 |
|
PROti
DEA ügynök
|
De ugye nem annyira nagyon rizikós?Mondjuk te is rendeltél nem volt baj... Valaki esetleg rendelt már greenhouse-ról,mi a véleményetek róluk?
|
| 2010.04.03. 13:36 |
|
 |
|
hansjörg
Smoker
Csatlakozott: 2010.03.21. 18:57 Hozzászólások: 55 Images: 0 Kiosztott: 0 Kapott: 1
|
Szerintem a Bushdoctortól rendelj magot. GreenHouse-osat ott is kapsz! De nekem a Dutch Passion-ös faják jobban bejöttek eddig. De biztos nekik is vannak jobb fajtáik.
|
| 2010.04.03. 14:53 |
|
 |
|