|
|
Pontos idő: 2010.07.31. 20:46
|
| Szerző |
Üzenet |
|
Csatlakozott: 2009.03.30. 17:24 Hozzászólások: 107 Kiosztott: 0 Kapott: 1
|
 Re: Honnan vegyek?
már nem kell Bécsbe menni itt van Oberwart www.smoky-shop.at ja magok vannak de asszem egyenlőre még csak D Passionos
|
| 2010.02.10. 12:12 |
|
|
Sponsor
|
|
 |
|
pocso
Újjonc
Csatlakozott: 2010.02.14. 09:25 Hozzászólások: 1 Kiosztott: 0 Kapott: 0
|
Hali... A bushdoctor-rol mi a véleményetek? 
|
| 2010.02.14. 11:45 |
|
 |
|
Mezei Grower
|
Szerintem korrektek. Diszkrét a csomagolás, eddig nekem sértetlenül jött meg minden. Már 2x rendeltem tőlük, és nem volt semmi gubanc, mondjuk egyszer kicsit később jött a csomag, mert várnak a kiszállítással, addig amíg össze nem jön több rendelés. Szóval lehet érdemes másfél-két héttel korábban megrendelni amit akarsz. Ha pay pallal fizetsz az gyorsabb, én utaltam.
|
| 2010.02.14. 17:33 |
|
 |
|
Smokey
DEA ügynök
Csatlakozott: 2010.01.29. 09:31 Hozzászólások: 21 Kiosztott: 0 Kapott: 0
|
Sziasztok! valaki rendelt mar erol az odlalrol vagy nemtudtok valamit az oldalrol hogy megbizhatoak e vagy nem ?? http://www.snow-white.nl/hongarije/marihuanamagok.htm
|
| 2010.02.15. 22:29 |
|
 |
|
Shyla Stylez
HeavyGrower
Csatlakozott: 2009.11.24. 22:01 Hozzászólások: 226 Kiosztott: 16 Kapott: 6
|
én ismerek olyat aki rendelt. megjött rendesen, nem volt cink. most nevelek pár WW-t ami onnan származik, és szerintem elég jó lesz. de mégis azt tanácsolom hogy ne innen rendelj, mert ez holland oldal, és nagyobb a lebukás veszélye. inkább a következő oldalak valamelyikén böngéssz: http://www.cannabis-seeds-bank.co.uk/http://www.pickandmixseeds.co.uk/http://www.seedboutique.com/store/az első kettővel kapcsolatban van tapasztalatom. gond nélkül megjöttek a rendelt magok.sok sikert!
_________________ A türelem sinsemillát terem.
|
| 2010.02.16. 06:58 |
|
 |
|
skydiver
HeavyGrower
Csatlakozott: 2010.02.01. 12:22 Hozzászólások: 288 Tartózkodási hely: Erdely-orszag Kiosztott: 9 Kapott: 8
|
hali!! nagy problemaba utkoztem  az a hajezet h rendeltem a bushdokitol utalasos fizetessel es mikor bementem a bankba akkor azt mondtak h nem tudnak penzt utalni amig nincs szamlam nyitva (kartyam sincs) ugyhogy probaltam a sensiseedrol rendelni cash fiztessel(kepes lapos) es ott meg azt irta h romaniaba nem kuldenek  valakinek valami otlete lenne:D ...Mexican sativat akarnak rendelni, penz meg is van csak sehogy nem sikerul a rendeles elore is kossz a valaszokat 
_________________ Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
|
| 2010.02.16. 16:13 |
|
 |
|
Derek
HeavyGrower
Csatlakozott: 2009.07.12. 11:04 Hozzászólások: 265 Images: 0 Tartózkodási hely: Cleveland Kiosztott: 0 Kapott: 10
|
Rendelj a seedbutiktól képeslapos megoldással,vagy pickandmix-től
_________________ Egy jó dolog van a zenében : Amikor üt.nem érzel fájdalmat
|
| 2010.02.16. 16:21 |
|
 |
|
skydiver
HeavyGrower
Csatlakozott: 2010.02.01. 12:22 Hozzászólások: 288 Tartózkodási hely: Erdely-orszag Kiosztott: 9 Kapott: 8
|
megprobalom a seedboutiqtol a pickandmixen nincs mexican sativa kosz a segitseget  peace!!! 
_________________ Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
|
| 2010.02.16. 16:25 |
|
 |
|
Smokey
DEA ügynök
|
Okej belene nezek ezekbe az oldalakba. Kosz ! Amugy ezen az oldalon amit kerdeztem ( http://www.snow-white.nl/hongarije/marihuanamagok.htm ) hogyan kel fizetni a magokert ? kartyaval vagy hogy ??
|
| 2010.02.16. 20:54 |
|
 |
|
butykos
|
Az olvasási lustaság elég idegesítő tulajdonság Az ilyenekért korbácsolás jár
Hereby I thank you for the trust you put in our company. The order (itt írja a fajtát amit rendelsz)is for a total price of (itt írja az értékét a rendelésednek) euro. Payment can be done by bank transfer, in cash by mail (only paper money, no coins) or other systems offered. (Banki átutalás - kártyás vagy normál - illetve készpénz /csak papír, nem érme/ postázva) Mode of transportation: Standard. The bank account number you can use for making the payment is (ABN-AMRO IBAN): - NL84ABNA0553162500. Do not forget to mention your order number (20461) and your name (gugli googli). After receiving and processing the payment the seeds will be send towards you right away. With the payment you have to make use of: - BIC from ABN-AMRO: ABNANL2A - IBAN: NL84ABNA0553162500 - IPI or electronic/internet banking - Mention your order number: 20461 - Mention your name: gugli googli ADDRESS CASH PAYMENT - Eric Paul van Kampen - Johan Gramstraat 71 - 2522 WV Den Haag - The Netherlands ADDRESS BANKTRANSFER - Stichting JART (company name; needed for Bank Transfer) - Abraham van Beyerenstraat 126 - 2525 TK Den Haag - The Netherlands BANK - ABN-AMRO: 55.31.62.500 - ABN-AMRO BIC: ABNANL2A - ABN-AMRO IBAN: NL84ABNA0553162500 INTERNET MONEY Payments can also be done by using one of the offered internet payment systems. Because of the extra costs we have to raise price a little. If you want to make use of this service, please push the button below. Snow-white.nl
|
| 2010.02.17. 06:58 |
|
 |
|
Smokey
DEA ügynök
|
Kosz gab
|
| 2010.02.17. 16:03 |
|
 |
|
Zozi_BSMF
Grower
Csatlakozott: 2010.02.23. 19:19 Hozzászólások: 129 Tartózkodási hely: magyaro. észak dél kelet nyugat Kiosztott: 5 Kapott: 2
|
Hali all! Rengeteg hasznos infót tudhattam meg tőletek! Ezt nagyon kösz! De volna egy olyan kérdésem, hogy az valakinek eszébe jutott, hogy fogja jó magyar forintját felváltja euróra, vagy fontra, és kocsiba, vagy repülőbe vágódik, és saját maga veszi meg a magot, és olyan diszkréten adja fel sajátmagának postán amilyen diszkréten csak tudja! Akkor biztos, hogy elkerüli azokat a kellemetlenségeket, amik a "lehúzásokból" adódnak! Legfeljebb innentől azon kell parázni, hogy ki fogja kézbesíteni a csomagot... a postás, vagy a yard! Itt gondolkodok rajta, hogy ha ti ennyire profik vagytok akkor hogyhogy nincs ilyen emberből több? Vagy mindenki csak magának csinálgatja a "kis drágaságát" és a többivel nem törődik? Mivel magyar oldalon nem lehet találni még csak utalást sem, még ilyen helyeken sem... Vagy itt a fokozott lebukás veszély miatt van? Nos, nem tudom, de biztos van annak oka, hogy nem mondjátok, hogy nekem maradt ki xy mennyiségű magom, és attól megválnék xy összegért! Nem tom, hogy a mag kábítószernek minősül-e, mert még nem böngésztem teljesen végig, azt amit nektek is ajánlok: http://www.daath.hu/incoming/30_2005.htmRemélem ezzel én is segítettem, egy kicsit! Jah, és, hogy véletlenül se off-oljak, én is mostanában azon gondolkozok, hogy sokkal jobban jönnék ki anyagilag, ha magamnak itthon termeszteném a cuccot, és akkor még az "alvilágot" sem pénzelném! Csak én nem bízok abban, hogy interneten rendeljek magokat, és utalgassam a mellesleg nem túl sok pénzemet! Én a kicsivel drágább de biztonságosabb megoldásra szavazok! Kocsi, 2-3 haver(egyik min tolmács  ), jó zene, és irány Amszterdam! Ott olyan magot veszünk amilyet csak akarunk! És akkor valóban csak azok tudnak róla, akiknek feltétlen muszáj... Amúgy a tervemet lehet véleményezni, vagy saját hasonló élményt is várok!  lányoknak puszi, csávóknak pacsi Zozi
_________________ Jobb megtenni,és megbánni,mint megbánni,hogy nem tettem meg!
|
| 2010.02.23. 20:18 |
|
 |
|
malacz
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.12.21. 15:53 Hozzászólások: 479 Kiosztott: 27 Kapott: 15
|
Szeva! Nem kell paráznod a rendelés miatt. Én is nem rég intéztem el az első rendelésem és én is rohadt ideges voltam, de így utólag visszagondolva felesleges volt. Ha nem holland cégtől rendelsz, úgy szinte garantált, hogy nem buksz le. Onnantól már csak a postáson múlik a dolog. Zozi_BSMF írta: az valakinek eszébe jutott, hogy fogja jó magyar forintját felváltja euróra, vagy fontra, és kocsiba, vagy repülőbe vágódik, és saját maga veszi meg a magot, és olyan diszkréten adja fel sajátmagának postán amilyen diszkréten csak tudja! Akkor biztos, hogy elkerüli azokat a kellemetlenségeket, amik a "lehúzásokból" adódnak! Elég diszkrétek a mag küldő cégek is, meg akárhogy csomagolod be te magad, szinte ugyanakkora eséllyel tépik fel a vámon mintha simán megrendelnéd. Ugyanis rajtaütésszerűen bontanak fel néha pár küldeményt, nem azt vadásszák egész nap, hogy vajon melyikben lehet kendermag. Meg ha már kimész érte külföldre (ami mellesleg jóval költségesebb) akkor mért nem hozod haza személyesen? Zozi_BSMF írta: Itt gondolkodok rajta, hogy ha ti ennyire profik vagytok akkor hogyhogy nincs ilyen emberből több? Vagy mindenki csak magának csinálgatja a "kis drágaságát" és a többivel nem törődik? Mivel magyar oldalon nem lehet találni még csak utalást sem, még ilyen helyeken sem... Vagy itt a fokozott lebukás veszély miatt van? Nos, nem tudom, de biztos van annak oka, hogy nem mondjátok, hogy nekem maradt ki xy mennyiségű magom, és attól megválnék xy összegért! Nos mivel magyarországon illegális a mag kereskedelem nyilván azért nem reklámozza senki (na meg azért mert benne van a fórumszabályzatban is). A "kis drágaságát" meg mindenki magának meg a baráti körének csinálgassa (többnyire szerintem) és azoknak sem feltétlen kell elárulni, hogy "ááá profi magokat rendeltem neten oszt abból ültettem". Elég ha csak te tudod. Zozi_BSMF írta: Jah, és, hogy véletlenül se off-oljak, én is mostanában azon gondolkozok, hogy sokkal jobban jönnék ki anyagilag, ha magamnak itthon termeszteném a cuccot, és akkor még az "alvilágot" sem pénzelném! Ez így igaz Zozi_BSMF írta: Kocsi, 2-3 haver(egyik min tolmács  ), jó zene, és irány Amszterdam! Jól hangzik, de tényleg ne kürtöld világgá 
|
| 2010.02.23. 22:20 |
|
 |
|
nori
DEA ügynök
Csatlakozott: 2009.10.10. 10:29 Hozzászólások: 6 Kiosztott: 0 Kapott: 1
|
Sziasztok! Egy darabig csendben olvastam, igyekszem tanulni a leirtakbol,de most egy hirtelen jott utazas kapcsan kerdeznem kell: A bushdoctornal lehet parkolni? Vagy ugy egyaltalan Becsben hogy mukodik a parkolas? Szorni kell az aprot valami automataba mint itthon? Elore is koszonom ha valaki idoben valaszol, bar sok eselyt nem erzek ra, mert 7:51 perc mulva indulnom kell. Elso balozo vagyok egy gerilla out-al probalkozom. udv. N
|
| 2010.02.23. 23:55 |
|
 |
|
Mandala#1
HeavyGrower
Csatlakozott: 2009.12.16. 00:01 Hozzászólások: 298 Kiosztott: 6 Kapott: 5
|
jobban jártál volna ha chat-en kérdezed meg, de ahogy emlékszem, nem nagyon lehet ott parkolni, a Kirchengasse-n. de aztán lehet én nem emlékszem jól.
_________________ Cigi nincs, csak csikk van, csak csavarintsunk, csak gyújtsunk csak rá!
|
| 2010.02.24. 02:09 |
|
 |
|