Lenne egy kérdésem a fényre vonatkozóan...
Egészen pontosan mit jelentenek a "Minimum" értékek és az "Ajánlott" értékek?
"Minimum" értékek - a minimális értékek egy
átlagos termesztéshez
"Ajánlott" értékek - az ajánlott értékek egy
profi (vagy majdnem profi) termesztéshez
VAGY:
"Minimum" értékek - azok az értékek, amelyeknek kis alulmúlásával is a
növény halálát eredményezzük"Ajánlott" értékek - az ajánlott értékek egy
átlagos termesztéshez
Nem tudom hogy érthető vagyok-e, tulajdonképpen a kérdésem az, hogy ha a "minimum" értékek alá megyek az tuti halott növényt vagy csak egy átlag alatti grow-t eredményez?
[[Most készülök az első termesztésemre és persze nem örülnék annak, ha azért cseszném el, mert spóroltam a kellékek beszerzésekor, de az még nagyobb szivás lenne, ha mindenből a legjobbat venném meg, de mégis elcseszném valami más miatt (sok minden előfordulhat, hisz mondom ez lesz az első). Ha túl jó anyagot akarnák, akkor abba túl sok munkát kellene belefektessek, illetve túl nehezen beszerezhető/összeállitható és túl drága kütyük kellenének. Nem akarom egyelőre, hogy a munkám gyümölcse a világ legjobb füve legyen, egyelőre jó a gyenge cucc is; gyengébb cucc = kevesebb munka, kisebb kiadások.]]
0.33 négyzet-méteres területen (50 cm x 65 cm) 2 növenyt (feminizált AMS) akarnák eltartani vegetativban 4 darab CFL-lel (összesen 92 watt, 4600 lumen a minimálisnak vélt 105 watt, 8125 lumen helyett) flow-ra pedig majd kitalálom mi lesz.
Lehetséges ez vagy tuti nem fog beválni és nem húzzák ki a csajok flow-ig?
Esetleg ha vennék még egy 40 wattos neont is?
Előre is kösz a válaszokat! Pííísz! THC4ever!