Magbolt
Cannabis Seeds

Twitter

Share
Buzz

Link

Link
Cannabis Kultusz

JukeBox
JukeBox

Status

Smoked

Clear

Kender Fórum
Pontos idő: 2010.07.31. 21:06

Hozzászólás a témához  [ 93 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
 Előnevelés, kiültetés (idő, mód, szempontok, mennyiség/minőség) 
Szerző Üzenet
Hozzászólás Re: Kezdodik a szezon....
A minőségre nem lesz panaszod, ha jól neveled. :)
Nekem később kirakott kisebb növényeknél még néha jobbra is sikeredett a minőség, mint a nagyoknál. :YMPEACE:

2009.05.10. 10:55

Ingyen Poker

hello.tápnak mit javasolsz mit használjak?

2009.05.10. 12:27
Ha tudod rendszeresen gondozni, akkor guano por, csalánlé és komposzt tea, illetve Super Vit a Hesi-től.

HA csak ritkán tudod látogatni, akkor osmocote (virágokhoz való). Ebben az esetben azonban a minőség is kissé a látogatottság hiányának rovására mehet... :YMPEACE:

2009.05.10. 15:26
hello.még csak annyit szeretnék,megtudni?hogy mikortol tehetem be előnevelni a kis üvegházba?kösz

2009.05.11. 06:40
Sajnos nem vagyok gondolatolvasó, ezért nem ártana, ha pontosabban fogalmaznál...

Előnevelésnek a csírázástól a kiültetésig terjedő időszakot szokták nevezni.
Ebből következően, ha kicsírázott és cserépbe rakod, akkor onnantól már előnevelsz :d

Hogy mikortól teheted ezt üvegházban? Miért akarod üvegházba rakni előneveléshez egyáltalán? Hideg már nincs, a szelet, ami a szárát erősítené, csak felfogja...szóval ez nekem nem egészen érthető :-?

Szóval ha pontzos választ szeretnél, akkor részletes és pontos kérdést írjál :-) (pl. hol neveled elő, milyenek a fényviszonyok, van-e szellőztető az üvegházban vagy milyen a felépítése, milyen fajtát szeretnél, milyen helyre ültetnéd ki, stb...)

Köszi :YMPEACE:

2009.05.11. 07:11
Szerintem elég meleg van hozzá, hogy ne kelljen üvegház. HA nincs kellő szellőzése, akkor a szárak sem erősödnek eléggé (vékonyak maradnak) és ha kiülteted, akkor a szél többet árthat nekik, mert a leveükbe belekapaszkodik, de a szárak gyengék lesznek ahhoz, hogy megtartsák a növényt. Így elfekszenek vagy 1xűen eltörnek.

A dél egy kicsit késő, de remélem legalább szórt fényt kapnak előtte is!

Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy ez a magánvéleményem, de ha tévednék és más szempontból meg előnyös lenne az üvegház, akkor várom a felvilágosításokat, én ugyanis nem így látom :-)

2009.05.11. 07:44
HeavyGrower
HeavyGrower

Images: 0
Kiosztott: 14
Kapott: 7
udv.
outban érdemes top-olni vagy fim-elni? vagy jobb ha hagyom ahogy van? :-??
elöre is ThX.

2009.05.14. 16:20
Profil Personal album
Ha nem láthatják meg, mert nagyra nő, akkor szerintem hagyd egyben... :YMPEACE:

2009.05.14. 17:29
HeavyGrower
HeavyGrower

Images: 0
Kiosztott: 14
Kapott: 7
kösz. ugymarad. :YMPEACE:

2009.05.14. 18:31
Profil Personal album
jol gondoltam.csak igy is meg vagyok csuszva az idővel sajnos.és szerinted toppoljam majd ha eljutok addig? b-)

2009.05.14. 19:56
NEm olyan gaz az idö. De hogy miert akar mindenki nyiszetelni??
En növenyt soha nem vagnek mashol, mint a tövenel, de azt is csak oktoberben :d :P

2009.05.14. 19:59
Hozzászólás Re: Előnevelés, kiültetés (idő, mód, szempontok, mennyiség/minős
Egy olyan kérdesem lenne hogy ha foliaba szeretnék ultetni kis novesu autoflover novényeket most a jovo héten akkor most a nagy melegekfen nem lesz e a fóliaban tul megeg , eleg e ha vágok pár rést a kis fóliara vagy az ugy nem jó!?? Azért választottam ezt a megoldást nemrt otthon nem tudom oket elonevelni gondoltam igy a foliával kint helyetesiteni tudom a benti elonevelést! 0s ha mar átlép a virágzási szakaszba boncsak le a fóliát vagy eleg ha pár ablakot csinálok rá ??? Egy kis képet is csatoltam ! Várom a mesterek tippeit ! elore is koszontem !! :d

Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.

2009.07.17. 07:57
Grower
Grower

Kiosztott: 0
Kapott: 1
csináld.. én a 40 cm-t kevesellem kint,ez attól is függ hogy milyen autot akarsz? lowryderhez elég vagy kötözöl

2009.07.18. 13:10
Nem kotozok de azert csak 40 centi mert meg ott a godor 30 cm melysege az mar egyutt ugyebar 70 es ezek a tundrak kb 50-60 cm re nonek ha meg nem lenne eleg akor leveszem a folia tetejet! Ugy dontottem vagok a foliara 5-10cm lyukakat remelem igy nem lessz bent tul meleg es igy a szeloztetes is sztem megfelelo lesz!

2009.07.18. 16:05
TomaBoss írta:
Nem kotozok de azert csak 40 centi mert meg ott a godor 30 cm melysege az mar egyutt ugyebar 70 es ezek a tundrak kb 50-60 cm re nonek ha meg nem lenne eleg akor leveszem a folia tetejet! Ugy dontottem vagok a foliara 5-10cm lyukakat remelem igy nem lessz bent tul meleg es igy a szeloztetes is sztem megfelelo lesz!

Szerintem rosszul számolsz, mert a növény méretét nem a cserép aljától, hanem a szártőtől (földfelszíntől) mérik.
Tehát ha a növények 50-60 cm-re nőnek meg, akkor a 40 cm fólia alacsony. De mivel az sem túl szerencsés, ha a növény csúcsa a fóliát karcolgatná, így ott is rá kéne hagyni még némi levegőt.

Így én 80 cm fóliát javasolnék, de valójában a legjobban a páratartalomtól és az ebből következő penészveszélytől tartanék, Ezért azt mondanám, hogy fóliában csak akkor neveld, ha tudod rendszeresen szellőztetni.

Különben meg inkább csak palántakorban látom igazán értelmét, mert akkor obban szorul védelemre. Később nyugodtan levehetnéd a tetejét, feltéve, hogy nem jön valami erős hidegfront vagy jégeső...

:YMPEACE:

2009.07.20. 09:42
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 93 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő