Azok amik nem tudnak torrentet letolteni: Kuldjenek PU-t nekem.
Felirat: SRT file (rar):
Csatolmány:
The Union - Subtitles - HUN.rar
SRT file (zip):
Csatolmány:
The Union - Subtitles - HUN.zip
*Javitva: fist.
Felirat, hogyan?
Nos a film DiviX 5.0 Codeket hasznal, ami minden PC n rajta szokott lenni, ha megsem akkor <ITT> letolthető a 6.0 as verzio.
A film nezesehes a BSplayert ajanlom: <ITT> letőlthető. A film megnyitása utan: Crlt + L (vagy jobb klick es Felirat megnyitása) kivalaszuk a mar kicsomagolt SRT filet. Majd ha akarjuk akkor a, jobb click -> Felirat -> Felirat tulajdonsagi-nal betudjuk alitani, a felirat meretet es helyet, valamit egyeb dolgokat.
Space (szokoz) - Szunet. F - feljes kepernyo / ablak. Jo szorakozast.
Ha hibát vagy elirast eszleltek akkor szoljatok, es kijavitjuk.
Jo filmezeset mindenkinek.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez. _________________ A Szövetség * Peace, Love, THC.
2009.07.14. 23:48
Sponsor
hempgrowing
Re: The Union - Felirat.
akkor szinkronizálhatom Green?
2009.07.15. 00:59
hempgrowing
Re: The Union - Felirat.
ám én olvasok k*rva lassan vagy más is úgy van vele, hogy csak olvas a képet meg alig látja?
húh, azért elég sok hiba benne maradt... ilyenek, hogy "marijuanan", "marijuna", "emelyekért", vesszőhibák, ilyesmik... hát, még követek el hibákat. Lehet, hogy az első kettő adagot másodszorra nem olvastam át elég figyelmesen.
Hááát volt javítandó. Saját szakállamra most megcsináltam a nyelvtani hibáktól, és helyesírási gubancoktól mentes verziót. Nem figyeltem eléggé a fórumban. Van már fent javított felirat? Mert akkor feltölteném a sajátot is. hm? GreenFairy! Kössz az eddigi alapot, bár arra a regisztrációm óta kíváncsi vagyok: Te Magyarországról írsz? Vagyis anyanyelvi szinten űzöd a magyart, vagy másodlagosan? Semmi sértést nem fűznék hozzá ha igen, sőt még nagy respekt jár neked, mert akárhogy is rajtunk segítesz. PÍÍÍÍSZ!
A Mostani verzio ami fent van az a fist altal javitott... De bekuldheted a tiedet is, csak csatold.... A magyar meg hat feig anyanyelv.. Zuros gyerekkor...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.