|
|
Pontos idő: 2010.07.31. 21:06
|
| Szerző |
Üzenet |
|
Zozi_BSMF
Grower
Csatlakozott: 2010.02.23. 19:19 Hozzászólások: 129 Tartózkodási hely: magyaro. észak dél kelet nyugat Kiosztott: 5 Kapott: 2
|
 Re: Tragédia Mátészalkán
Kedves Sisa86! Persze, hogy a fű tehet mindenről! Hisz amikor a hernyót túl adagolod, akkor mik a tünetek? Legfeljebb magadba zuhansz egy picit, egy pontot bámulsz folyamatosan, ha mozogsz akkor szédülsz veszett módon, és végül hányhatsz is tőle... de aztán gyorsan kitisztulsz, és haza mész kialudni magad, és másnap kutya bajod sincs! Persze a fű más! Azt ha túl adagolod szinte azonnal összeesel, kómába eshetsz, lelassul a szíved, és meghalhatsz, vagy agy károsodást szenvedsz az oxigén hiány miatt... Jah, és azt ki ne hagyjam, hogy ha nem is adagolod magadat túl, de az első slukk utáni másnapon érzed, hogy kicsit ráz a hideg, meg a gyomrod össze van szorulva, és érzed, hogy valami kell... Csak nem vagy vele tisztában, hogy konkrétan mi... ki mész rágyújtasz...nem jó... eszel.. de nem kívánod...az sem jó... de mikor jön az este... szinte minden bajod elmúlik, mert "elszívhattál egy füves cigit".... Vagy felcseréltem a kettőt? És a hernyó a veszélyesebb? Mit tom én... Hiszen én csak 11 éve látok, hallok, és bár (hála istennek) nem magamon de tapasztalok ilyeneket! Persze, a yardok, és az orvosok, meg az újságírók jobban tudják! A srác a FŰ-től lett rosszul és pont...  Nem értem minek ezen vitatkozni! Ui.:Ha rosszul vagy a fűtől feküdj le egy kicsit, vagy minimum ülj le valahova...mindegy hova... és várj arra amíg a hatás enyhül... Ha egészséges vagy, akkor megúszod egy kiadós hányással... de ez már nagyon gáz... szal ennél rosszabb nem hiszem, hogy történne! Ha meg tudod magadról, hogy krónikus beteg vagy... mint pl. a szív nagyobbodás, vagy az annyira alacsony vérnyomás, hogy gyógyszereket marék számra szeded, akkor csak annyit javaslok, hogy ne nyúlj semmihez! Se fű, se alkohol, se semmi! pacsi Zozi
_________________ Jobb megtenni,és megbánni,mint megbánni,hogy nem tettem meg!
|
| 2010.02.24. 12:17 |
|
|
Sponsor
|
|
 |
|
sisa86
Grower
Csatlakozott: 2009.04.14. 12:55 Hozzászólások: 136 Kiosztott: 1 Kapott: 1
|
Igen. Mindenről a fű tehet. Besza... Na mindegy. A bulikon vigyázzatok, ha cigivel kínálnak, nézzétek meg, mi lehet benne, nehogy rosszul legyetek. 
|
| 2010.03.01. 11:10 |
|
 |
|
fulcsi
DEA ügynök
Csatlakozott: 2009.09.07. 19:34 Hozzászólások: 26 Kiosztott: 2 Kapott: 0
|
Hát gyerekek ez csucs,utojára én is roszul lettem,de persze alkohol is volt a témában..be paráztam mert ugy éreztem nem vert a szivem és a TV-böl jöttek ki a figurák na de ez van..kb 10 perc és elmulik vagy belealszol...nem kell oda mentö csak RELAX  dehogy többet nem iszok és szivok egyszerre az is biztos 
_________________ Egy világ,egy élet,éld az életet ahogy szereted és szeretve. By Fülcsi,Peace
|
| 2010.03.02. 15:58 |
|
 |
|
sk8r
DEA ügynök
Csatlakozott: 2009.06.21. 17:18 Hozzászólások: 18 Kiosztott: 1 Kapott: 0
|
fulcsi írta: Hát gyerekek ez csucs,utojára én is roszul lettem,de persze alkohol is volt a témában..be paráztam mert ugy éreztem nem vert a szivem és a TV-böl jöttek ki a figurák na de ez van..kb 10 perc és elmulik vagy belealszol...nem kell oda mentö csak RELAX  dehogy többet nem iszok és szivok egyszerre az is biztos  húú ez a legrosszabb, ilyen velem is volt párszor, vert a szívem mint a mósógép, másik pillanatban meg sötétül el minden, meg mintha nem verne a szívem.. ilyenkor le kell feküdni aludni, életed egyik legtartalmasabb, megmélyebb alvása lesz, hidd el 
|
| 2010.03.02. 19:29 |
|
 |
|
Mr.Rush
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.04.10. 14:33 Hozzászólások: 621 Tartózkodási hely: Alabama Kiosztott: 7 Kapott: 24
|
"dehogy többet nem iszok és szivok egyszerre az is biztos" -Óóó hogy én ezt hányszor mondtam... 
_________________ "Get off my titty u doped up cracker... no more space cake for u
|
| 2010.03.04. 19:59 |
|
 |
|
Mezei Grower
|
Mr.Rush írta: "dehogy többet nem iszok és szivok egyszerre az is biztos" -Óóó hogy én ezt hányszor mondtam...  Ez gondolom, többnyire azért fordul elő, mert nem coffeshopokban szívunk, ha bulizunk, hanem olyan helyen ahol alkohol is fellelhető. Csak megemlítem, ha valaki nem tudná, hogy a holland coffeshopokban nem lehet alkoholtartalmú italokat fogyasztani, még sört sem. Nem véletlenül. Itthon, ha nyilvános szórakozó helyen csak kólát, vagy efféléket iszol, és mégis kissé illuminált vagy, akkor többnyire levágja mindenki, hogy valami más hatott rád. Ezért lecsúszik pár sör, már csak a megszokás miatt is, és utána jön a rocketta ami így már egész másként hat. Legalább is nálam ez a szitu. NL-ben ha beülsz egy coffeshopba csak kávét, üdítőt és harapni valókat rendelhetsz. Talán ezért is volt teljesen más ....Nem volt rossz. 
|
| 2010.03.04. 20:28 |
|
 |
|
Kiskertesz
HeavyGrower
Csatlakozott: 2010.01.15. 23:53 Hozzászólások: 207 Kiosztott: 0 Kapott: 20
|
Egyik ismerősömtől tudom, aki "bennfentes" bizonyos körökben (nem árt az ilyen ismerős néha  ), hogy a srácok füvezés előtt már tajtrészegek voltak. Az, aki rosszul lett ráadásul először ivott komolyabban életében. Vagyis fű nélkül is mentő lett volna belőle. Persze, a bulvárzsurnál azonnal pumpálta az egeret, mert csak az elefánt a hír. Amúgy "ismerősömék" tökéletesen tisztában vannak a fű hatásmechanizmusával, veszélyességével. Pont ők szorgalmaznák legszívesebben a legalizációt, dekriminalizációt. Nem a kistermelőkkel van nekik gondjuk, hanem a nagybani termesztéshez kapcsolódó szervezett bűnözéssel. Magyarán a terjesztői hálózatokkal. Ugyanaz a sztori, mint anno, az 1920-as években az amerikai szesztilalommal. Volt olyan eset, hogy ő személyesen szólt rá az egyik kistermelő csókára: - haver, csinálj valamit, mert túl szagos a kerted! Új felütéstechnika: A közönséges fenyőgyantát mélyhűtőben lehűtik, majd lisztfinomságúra darálják. A fenyőgyanta lisztet a sütőben előmelegített fűre szitálják. A gyantapor így egy kicsit megolvad, gömbölyded lesz, és rátapad a fűre. Majd kihűlés után még 1 kicsit megvizezik. Magyarán még nagyítóval sem tudod kiszúrni, mert a fenyőgyanta szemcséi nagyon hasonlóak a másik gyanta szemcséire. Szobahőfokon, meg a saját illat elnyomja a fenyőszagot. Persze, a tapasztalt szmóker a füst illatából már kiszúrhatja, ha tudja, mit kell keresni.
_________________ A nyuszi a legjellemesebb jószág a világon ! Űl a fűben, és nem szívja el.
|
| 2010.03.05. 08:07 |
|
 |
|
Mr.Rush
> HeavyGrower <
Csatlakozott: 2009.04.10. 14:33 Hozzászólások: 621 Tartózkodási hely: Alabama Kiosztott: 7 Kapott: 24
|
"NL-ben ha beülsz egy coffeshopba csak kávét, üdítőt és harapni valókat rendelhetsz." 1. Kávét gondolom azért mert Coffe'Shop 2. Üdítőt mert valamit inni kell ha kiszáradsz 3. Harapni valót azért mert mocskosnagy kajaflashed van tépés után Jól kenyik a Hollandok, hmm... ha egyszer itt is legális lesz, nyitok egy coffeshopot Pilvax Coffeház néven 
_________________ "Get off my titty u doped up cracker... no more space cake for u
|
| 2010.03.07. 10:57 |
|
 |
|
sk8r
DEA ügynök
Csatlakozott: 2009.06.21. 17:18 Hozzászólások: 18 Kiosztott: 1 Kapott: 0
|
Mr.Rush írta: "NL-ben ha beülsz egy coffeshopba csak kávét, üdítőt és harapni valókat rendelhetsz." 1. Kávét gondolom azért mert Coffe'Shop 2. Üdítőt mert valamit inni kell ha kiszáradsz 3. Harapni valót azért mert mocskosnagy kajaflashed van tépés után Jól kenyik a Hollandok, hmm... ha egyszer itt is legális lesz, nyitok egy coffeshopot Pilvax Coffeház néven  én igazából egy "kettőfeles bolt"ra gondoltam a "százforintos bolt" után ;d
|
| 2010.03.07. 11:39 |
|
 |
|